Au trecut mai bine de 20 de ani de când telenovela braziliană făcea furori și oamenii aveau ochii ațintiți asupra micilor ecrane. De atunci și până acum, actorii celebrului serial „Clona” s-au schimbat extrem de mult. Internauții au rămas șocați când au văzut transformările celor pe care i-au îndrăgit în urmă cu două decenii. 

Cum i-a schimbat timpul pe actorii telenovelei

Când te uiți la fotografiile Giovannei Antonelli (Jade), înțelegi repede că nici timpul și nici divorțul nu și-au pus amprenta asupra frumuseții sale. Acum are 44 de ani, crește trei copii și are conturi cu milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Mai mult, actrița participă și la ședințe foto extrem de sexy.

Nici Murilo Benício nu s-a schimbat prea mult. Bărbatul participă la diferite proiecte de film și este actor de teatru. Criticii afirmă că este unul dintre cei mai buni actori TV brazilieni.

Vera Fischer a fost încoronată în Brazilia în 1969, cu mult înainte de a apărea în „Clona”. Astăzi are 70 de ani, dar nu îi arată deloc. Dacă ai privi-o în „Clona” și ai compara-o cu fotografiile recente, cu greu ai putea sesiza vreo diferență. Blondina se poate bucura acum de timpul liber și împărtășește cu fanii imagini minunate din vila sa de lux.

Superba Letícia Sabatella este vegetariană și are o fiică. Ea joacă și astăzi în filme și seriale TV. Poate pare greu de crezut, însă Latiffa cea cu ochii nevinovați a jucat și un rol de răufăcător.

Soțul de încredere și grijuliu al lui Jade, cunoscut sub numele de Said și interpretat de Dalton Vigh, este faimos printre femei ca Murilo Benício. Actorul continuă să joace în telenovelele braziliene, iar în 2013 a apărut în mai multe episoade din O Negócio.

Carla Diaz, cea care a interpretat-o pe fiica lui Jade, are acum 30 de ani. Este foarte populară în Brazilia și joacă în filme și seriale TV, dar este și model.

Pe de altă parte, Daniela Escobar a lăsat cariera de actorie în urmă. Totuși, lucrează în continuare în televiziune. A lucrat ca prezentatoare pentru programul „Superbonita”. De asemenea, Daniela s-a mutat în California și locuiește astăzi acolo.

@floryna66 #serial#brazilian#Clona#Jade ♬ sunet original – floryna66