Au trecut doi ani de când toată lumea a aflat de acest scenariu și de fapta rușinosă. Dar totul s-a terminat cu bine pentru toată lumea.

După scandalul în care a fost implicată, Ana Muntean a decis că este timpul pentru o schimbare. S-a apucat serios de sală, și-a tonifiat trupul, și și-a schimbat look-ul. Arată mult mai bine și pare că duce o viață mult mai sănătoasă

Cum arată acum

Transformarea spectaculoasă a Anei Muntean. Cum arată acum femeia pe care a prins-o propriul soț, în hotel, cu Ciprian Marica
Instagram

“Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, a declarat Ana Muntean, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

De asemenea, Ana a fost iertată de soțul ei pentru a călcat strâmb. A mărturisit că a apreciat enorm faptul că Anamaria Prodan i-a ținut partea în acel moment, dar nu a avut timp să-i mulțumească.

”Am văzut un articol foarte frumos în care Anamaria Prodan a declarat despre mine faptul că sunt și eu mamă, am și eu dreptul la viață, am doi copii, că sunt o femeie care trebuie lăsată în pace. Nu am avut ocazia să îi mulțumesc pentru asta”, a mai spus Ana Muntean.

De partea cealaltă, Ciprian Marica a fost iertat de către Ioana.

“Nu își dorește să fie cunoscută, vrea să își trăiască viața departe de ochii curioșilor și a ziarelor pe cât posibil. (…) Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o femeie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri’, a mărturisit Ciprian Marica pentru VIVA!, într-una din rarele mărturisiri despre viața personală.