Oana Radu este cunoscută pentru transformarea sa din ultimii ani. Prima dată când a urcat pe scenă, aceasta a impresionat cu talentul său. Vocea ei sensibilă, dar totuşi puternică i-a impresionat pe fani, iar mulţi dintre ei sunt şi acum alături de vedetă şi o susţin.

Pe vremea aceea avea multe kilograme în plus. Purta haine în conformitate cu măsurile sale și nu își arată formele. Era nemulțumită pentru felul în care arăta și a luat decizia de a slăbi, ceea ce a și reușit. Acum se simte o femeie împlinită din toate punctele de vedere. A reușit să slăbească și s-a căsătorit cu antrenorul ei personal, Cătălin Dobrescu. Oana susține că soțul ei o motivează mereu să fie cea mai bună versiune a sa și o ajută să lupte cu poftele culinare.

„Sunt foarte fericită ! Am slăbit de la 75 de kilograme la 57, folosind dieta 2. De acum înainte urmează un drum destul de greu, cel al menţinerii! Am decis să încep această nouă dietă când am ieşit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de vreo câteva luni, fiindcă nu eram suficient de serioasă! M-am remontat şi iată că am ajuns acolo unde mi-am dorit! Vreau să îi mulţumesc evident şi lui Cătălin pentru susţinere şi ajutor! Va mulţumesc şi vouă pentru toate mesajele, şi mult spor în tot ceea ce faceţi!”, a spus vedeta.

Cum câștigă Oana Radu bani

Oana Radu a vorbit despre cadoul pe care i l-a făcut soțul ei, Cătălin, de ziua ei. Vedeta a primit 9.000 de euro, bani cu care a putut face ce își dorește.  Vedeta a mărtusit că ea pentru această sumă muncește extrem de mult și este foarte obosită. Se trezește în fiecare dimineață la 5:00 și începe ziua cun un antrenament cardio.

„Tu știi cât muncesc eu pentru 9.000 de euro? Mă trezesc la 5 dimineața. Fac o oră sau 45 de minute cardio pe stomacul gol, apoi iau micul dejun. Merg la sală și mă antrenez două ore, apoi merg să fac tranzacții la bancă sau plătesc furnizori. Merg la croitoreasă și las materialele pentru lenjeriile modelatoare, mă ocup de grupul de slăbit. Apoi merg la studio și stau până pe la 7-8 seara, uneori și mai târziu.

Îmi iau întotdeauna casoletele cu mâncare la mine, pentru că am ore fixe la care trebuie să mănânc. Mănânc oriunde aș fi și mănânc întotdeauna. Ajung acasă și fac facturi, preiau comenzi, uneori fac și coletele, editez singură pozele, mă gândesc la colecții noi, îmi filmez singură campaniile, editez filmările, mai lucrez la piese. Chiar muncesc foarte mult. (…) Am mașina în rate. Nu-mi ajung banii. Noi ne-am achiziționat un apartament. Am dat un avans mai mare și în fine, mai trebuie să dăm niște bănuți. Am tot așteptat să ne luăm câte ceva. Îmi doresc o geantă, pantofi și o brățară. Am zis că mai aștept puțin și când o să fiu super-bogată, pentru că o să fiu, când o să-mi vină banii o să-mi iau tot ce vreau”, a povestit Oana Radu la „Teo Show.”