Antonia s-a schimbat radical de la începutul carierei și până în prezent.

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate românce. Aceasta și-a făcut debutul în America unde a trăit, apoi a venit în România și s-a bucurat de succes în industria muzicală. 

În vârstă de 33 ani, Antonia arată impecabil din toate punctele de vedere. Aceasta a trecut printr-o transformare de-a lungul anilor care au făcut-o să ajungă la cea mai bună variantă a sa. În trecut, vedeta arăta foarte diferit față de cum arată în prezent.

Când a debutat prima dată și a apărut pe micile ecrane în câteva videoclipuri din America, unde look-ul său era altul. Antonia avea aceeași frumusețe aparte, părul des și brunet, iar sprâncenele sale erau conforme cu trendurile de atunci, cât mai subțiri se puteau.

Cântăreața a spus în nenumărate rânduri că nu și-a făcut nicio intervenție la față, ci doar a apelat la terapia vampir pentru a-și menține tenul tânăr. În acest fel, se recoltează propriul sânge, se bagă într-o centrifugă până se formează o plasmă care se injectează în anumite zone ale feței.

Sursa foto: Social media

Antonia s-a operat la sâni de câteva ori

Deși se numără printre cele mai frumoase românce, Antonia a apelat la medicul estetician pentru o intervenție la sâni. Aceasta a fost criticată de internauți pentru decizia luată, considerând că nu este nevoie și că arăta foarte bine și fără să-și mărească bustul.

„Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus Antonia în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.