Shane Dawson, un youtuber cu peste 22 de milioane de urmăritori, a lansat recent pe canalul său un trailer pentru cel mai așteptat proiect al său, documentarul despre viața lui Jeffree Star.

Jeffree Star este una dintre cele mai cunoscute figuri ale industriei de make-up, având o gamă de produse intitulată JeffreStar Cosmetics. El s-a făcut remarcat de-a lungul anilor prin personalitatea și aspectul său extravagant, precum și prin prietenia lui cu Kat von D. Recent, cei doi au avut un scandal public, care s-a finalizat prin încheierea acestei relații.

Cu toate acestea, Jeffree este încă un om de succes. Cu o afacere în domeniul cosmeticelor care prosperă și valorează miliarde, precum și cu canalul său de Youtube, care are peste 19 milioane de urmăritori, Jeffree pare că are o viață perfectă. Shane și-a propus să arate o altă față a acestuia, una mai personală.

Shane și Jeffree au lucrat împreună la acest documentar pentru o perioadă destul de lungă deja. Pe tot parcursul filmărilor, fanii au putut vedea clipuri din spatele filmărilor, postate pe canalele celor doi influenceri.

Shane a delcarat recent că abia așteaptă să facă public trailerul documentarului, în special pentru că a depus foarte multă muncă pentru realizarea lui.

Acesta poate fi urmărit aici:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ZywVlyogLYM[/embedyt]