Traian Băsescu, fostul președinte al României, a fost dat afară din vila statului din Primăverii și s-a mutat într-un penthouse de lux.

Această mișcare a stârnit critici și indignare, deoarece oamenii consideră că prin acest gen fostul președinte nu demonstrează decât aroganță.

Între timp, un videoclip care prezintă o fetiță, fiica Elenei Udrea, împreună cu tatăl ei, a devenit viral pe internet. Videoclipul a fost postat de Floriana Jucan, care a relatat că fetița părea tristă și că tatăl ei o înconjura cu grijă și tandrețe. Această situație a atras ura și critici, în special îndreptate împotriva Elenei Udrea. Este trist faptul că un copil nevinovat crește fără mamă, iar tristețea sa este cu siguranță reală. De asemenea, nu poate fi ușor pentru Udrea să fie în închisoare, departe de copilul ei.

Viața luxoasă a Ioanei Băsescu

De cealaltă parte, Ioana Băsescu, fiica lui Traian Băsescu, trăiește o viață liniștită într-o vilă de lux de pe malul Lacului Snagov, după ce a scăpat de acuzațiile de finanțare ilegală a campaniei electorale a tatălui său din 2009. În timp ce Elena Udrea se confruntă cu problemele sale legale și stă în închisoare, Băsescu continuă să se bucure de combinațiile sale și să-și crească averea fără a oferi vreo explicație legală, scrie Antena 3.

Traian Băsescu, prins cu mâța-n sac? Cât costă penthouse-ul fostului președinte al României. Nimeni nu știe de unde a avut bani
colaj substantial

Penthouse-ul luxos al lui Traian Băsescu

Traian Băsescu s-a mutat într-un penthouse de peste 550.000 de euro într-un ansamblu de lux dintr-o zonă centrală și exclusivistă a Bucureștiului. Acest lucru contrazice declarațiile sale anterioare, în care afirma că ar trebui să trăiască într-o zonă cu magazine, o piață și o stație de metrou. De asemenea, nu a explicat clar de unde a obținut banii pentru această proprietate, deoarece inițial a susținut că va face un credit bancar sau va vinde titluri de stat.