Sexi impresara se mândrește cu imaginea pe care și-a format-o de-a lungul activității în fotbal. Printre cei care au numai cuvinte de laudă despre ea se numără și Traian Băsescu.

Anamaria se mândrește cu câteva rânduri în care politicianul i-a transmis opinia lui despre activitatea ei profesională.

Ce legătură există între fostul președinte și soția lui Reghe?

Anamaria Prodan este cunoscută în lumea bună a Capitalei de ani buni. Incă din perioada adolescenței, vedeta a intrat în cercuri înalte de prieteni prin prisma numelui pe care îl purta. Încă de pe atunci, datorită mamei ei, vedeta ducea o viață lipsită de orice grijă financiară. După ani, soția lui Reghe și-a aprofundat și mai mult această popularitate, mai ales datorită carierei fulminante. Astfel, Ana a ajuns să aibă prieteni din toate clasele sociale.
Cu Traian Băsescu, impresara a avut dintotdeauna o relație de respect și curtoazie. În schimb, cu fiica fostului președinte, Elena Băsescu, Ana are o legătură de amiciție.

Anamaria Prodan face parte din lumea fotbalului de ani buni. Pasionată de acest domeniu, impresara a reușit să ajungă pe cea mai înaltă treaptă în această sferă. Rezultatele implicării ei sunt palpabile mai ales pe plan financiar, latură în care Ana a reușit să adune o avere impresionantă. Printre admiratorii ei se numără și fostul președinte, Traian Băsescu.

Ce cuvinte alese a folosit politicianul la adresa ei?

Vedeta a postat pe contul personal de socializare câteva rânduri din partea politicianului. Acesta își exprimă admirația pentru rezultatele ei profesionale.

„Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său.O femeie frumoasă și inteligentă, îndrăgostită de Reghe și de fotbal. Anamaria a reușit să facă o cariera strălucită. (…) fiind unul dintre puținii bărbați din marea de „doamne” care populează fotbalul românesc. A reușit să facă performanță prin inteligență, dragoste și respect pentru fotbal și jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susținându-i și atunci când erau ieșiți din formă. Când a trebuit să-i transfere a fost un negociator de succes apărând cu onestitate  interesele jucătorului. Mare noroc a avut Reghe!”, au fost cuvintele lui Traian Băsescu despre impresară.

Sursa foto: Instagram

Rândurile emoționante i-au fost transmise Anamariei în anul 2020. În aceeași perioadă în care vedeta și-a lansat una dintre cărțile autobiografice. Traian Băsescu surprinde în descrierea lui detalii nu doar despre cariera impresarei ci și a vieții personale. Politicianul pune accent pe faptul că aceasta este îndrăgostită de Laurențiu Reghecampf. Mai mult, Băsescu își încheie scrisoarea de admirație tot cu o notă legată de fostul partener al acesteia.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.