Traian Băsescu a fost protagonistul unui accident rutier. Totul s-a întâmplat duminică dimineața, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. În urma celor întâmplate fostul președinte a mers la Poliție, unde a fost testat cu etilotestul. Cum a avut loc accidentul?

Duminică dimineața, Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier ușor. Se pare că fotul președinte al României ar fi lovit, în timpul unei manevre, cu oglinda mașinii sale o altă mașină ce se afla parcată. Imediat după incident, fostul președinte s-a prezenta la sediul Poliției, acolo unde a declarat tot ce s-a întâmplat.

Însă, înainte de a se îndrepta către oamenii legii, Traian Băsescu nu a uitat de cel căruia i-a provocat paguba și i-a lăsat acestuia un bilet prin care își cere scuze și un număr de telefon la care poate să fie contactat.

„În data de 22.05.2020 în jurul orei 10:15, am lovit oglinda mașinii dumneavoastră care era parcată. Pentru a îndeplini cele legale rog sunați sau dați SMS la telefon… Vă mulțumesc și scuze pentru incident.”, i-a scris Traian Băsescu șoferului a cărui mașină a accidentat-o.

Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier! Fostul președinte a fost testat cu etilotestul
Social media

Traian Băsescu a fost testat cu etilotestul

După accident, Traian Băsescu s-a prezentat la sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, unde le-a spus polițiștilor ce s-a întâmplat și a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0.

„În data de 22.05.2022, la sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero”, au transmis reprezentanții poliției.

Traian Băsescu nu se află la primul accident rutier. Acest mai are la activ alte două incidente, ambele ușoare. În anul 2008, cu o zi înainte de summitul NATO, acesta a tamponat din neatenție o mașină care oprise în fața lui, pe bulevardul Regina Elisabeta. Cinci ani mai târziu, a fost implicat într-un accident identic, la Otopeni.