Cazul unui român care și-a ucis iubit i-a șocat pe spanioli.

O româncă a fost ucisă de iubitul cu care locuia în Spania. Tânăra a fost lovită cu ciocanul în cap de mai multe ori, deoarece, spune bărbatul, nu își mai dorea să aibă grijă de aceasta. Autoritățile cer ca bărbatul să fie închis pe viață. 

Crima care a șocat țara

Ieri, a început procesul bărbatului care și-a ucis partenera de viață cu mai multe lovituri de ciocan în cap. Tragedia a avut loc în septembrie 2020, iar acum autoritățile spun că pedeapsa bărbatului este de a sta în spatele gratiilor toată viața.  Tragedia a avut loc pe 10 septembrie 2020 dis-de-dimineață, atunci când cei doi au avut o ceartă.

Vecinii au auzit țipetele și au chemat imediat autoritățile. Atunci, femeia a fost găsită fără viață, cu mai multe lovituri în zona capului. Pentru a scăpa de acuzațiile aduse, bărbatul a spus că partenera de viață luase mai multe pastile și că de fapt, s-a sinucis. Autoritățile nu au crezut vorbele bărbatului, iar ulterior, a ieșit la iveală faptul că a fost lovită chiar de el.

Tragedie românească în Spania. O tânără a fost ucisă fără milă de propriul iubit, cu mai multe lovituri de ciocan în cap
Pexels.com

Bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost în arest până acum, iar autoritățile încearcă să afle dacă femeia a mai fost victima violenței domestice și înainte de episodul tragic. Cel care și-a lovit iubita nu vorbește bine spaniolă, așa că autoritățile au apelat la un traducător. Chiar și așa, bărbatul nu a dorit să spună ce s-a întâmplat în acea zi.

Cei doi erau ajutați de stat și primeau ajutor social. Situația financiară a cuplului era una destul de dificilă, problemă amplificată și de pandemie. Bărbatul și partenera sa de viață abia aveau cu se să se întrețină, nu aveau un loc de muncă și făceau bani din cerșetorie sau din vânzarea fierului vechi.

,,Și-a ucis soția pentru că s-a săturat să aibă grijă de ea. A făcut-o, deoarece a vrut să o facă”, a menționat procurorul.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.