Cântărețul de muzică country Jake Flint s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani.

Sunt zile de doliu în industria muzicală internațională. Un cunoscut cântăreț s-a stins din viață în somn. Decesul acestuia a venit la doar câteva ore după ce artistul se căsătorise. Cântărețul a decedat la vârsta de 37 de ani, iar apropiații și fanii sunt în stare de șoc.

Cântărețul de muzică country Jake Flint s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Acesta a lăsat în urma lui o mulțime de inimi îndoliate. În weekend-ul ce tocmai a trecut, artistul trăia una dintre cele mai importante zile din viața lui. Și-a dus soția la altar, iar după doar câteva ore de la nuntă a avut loc tragedia. Jake Flint a decedat în somn, iar până acum cauza morții nu a fost făcută publică.

Decesului subit al celebrului star country a luat prin surprindere pe toată lumea. Fanii sunt în stare de șoc, iar soția acestuia este devastată. Brenda a transmis în mediul online un mesaj sfâșietor și nu își poate imagina viața fără cel pe care îl iubea.

„Trebuia să ne uităm împreună la pozele de la nuntă. Dar acum trebuie să aleg haine în care să-mi îngrop soțul. Oamenii nu sunt meniți să simtă atât de multă durere. Inima mea a dispărut și chiar am nevoie ca el să se întoarcă. Nu mai pot suporta. Am nevoie de el aici.”, a fost mesajul transmis de soția artistului.

Tragedie pe scena muzicală! Un cunoscut cântăreț a murit la doar câteva ore după nuntă. Fanii sunt în stare de șoc
Social media

Jake Flint, deces subit

Jake Flint a devenit cunoscut publicului larg în anul 2016, atunci când a lansat albumul „I’m Not OK”. Au urmat apoi numeroase albume care au cucerit publicului, iar în anul 2018 a reușit să câștige titlul de cel mai bun artist. Cțntărețul mai avea multe de dovedit, însă soarta a avut alte planuri pentru el.

Mulți dintre cei care l-au cunoscut au publicat mesaje de condoleanțe, și-au exprimat regretul și durere. De asemenea, fanii cântărețului îi aduc ultimele omagii și sunt răpuși de tristețe.

„L-am iubit ca pe un fiu. Era cel mai amuzant, muncitor și dedicat artist cu care am colaborat vreodată în cariera mea. Eram pe cale de a deschide o afacere împreună, după ce el şi Brenda s-ar fi căsătorit.”, a transmis Brenda Cline, managerul artistului.

 „A fost un cântăreț şi un compozitor. Avea pachetul complet și o personalitate puternică. Avea o inimă mare și s-ar fi dat peste cap pentru a rezolva orice pentru tine. Când un muzician îți cere să cânți la nunta lui, care este una dintre cele mai importante zile… e întotdeauna o onoare”, a transmis și Mike Hosty, unul dintre colegii de breaslă.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.