Trei persoane și-au pierdut viața, astăzi, pe litoralul românesc

A fost o zi tragică pe litoralul românesc. Astăzi, trei persoane, printre care și un salvamar și-au pierdut viața. Marea agitată i-a răpus pe cei doi care nu au ținut cont de avertismente, iar cu ei și un salvamar a pierit. A fost tras un semnal de alarmă, iar turiștii sunt avertizați să nu mai ignore steagul roșu arborat.

Astăzi, Marea Neagră a fost zbuciumată, așa că valurile mari au determinat apariția steagului roșu. Însă, câțiva turiști nepăsători s-au aventurat în larg, fapt ce le-a adus moartea. Trei persoane au murit înecate, două în stațiunea Eforie Nord, iar alta în stațiunea Saturn.

În stațiunea Eforie Nord, un tânăr de 28 de ani din județul Ialomița a murit înecat. Deși era arborat steagul roșu, acesta l-a ignorat și s-a aventurat în mare și a fost rapid răpus de valuri. În salvarea lui a pornit un salvamar de 48 de ani. Însă, din păcate, și acesta a fost înghițit de ape. La fața locului au intervenit de urgență echipaje SMURD și SAJ Constanța. Însă, pentru cei doi nu s-a mai putut face nimic.

Tragedie pe litoralul românesc! Trei persoane, printre care și un salvamar, s-au înecat. Semnal de alarmă pentru turiști

Tânăr de 22 de ani, răpus de mare

De asemenea, tot astăzi un tânăr de 22 de ani a murit înecat în stațiunea Saturn. Băiatul a ajuns în această dimineață la mare și a vrut să intre în apă, chiar dacă steagul roșu îl avertiza să nu o facă. Împreună cu un prieten, tânărul din Iași s-a aventurat în larg și nu s-a mai întors.

Prietenul acestuia a reușit să se salveze. Băiatul a fost scos din apă de către salvamari în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au făcut manevrele de resuscitare, însă fără succes.

De asemenea, un alt tânăr era pe punctul de a avea aceeași soartă. La fel ca restul a deci să înfrunte valurile, în ciuda avertizărilor. Din fericire, în acest caz turiștii au reușit să îl salveze pe băiat și să îl aducă în siguranță la mal.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.