O sărbătoare ce trebuia să marcheze începutul unei noi etape în viața Elisangela Gazano, o femeie în vârstă de 38 de ani din Brazilia, s-a transformat într-o tragedie după ce aceasta a decedat înecată în piscina proprietății unde avea loc petrecerea de nuntă. Incidentul, petrecut în weekend în localitatea Limeira, a avut loc la câteva ore după ce femeia spusese „da” în fața ofițerului de stare civilă.

Conform rapoartelor din presa locală, Elisangela, care nu știa să înoate, dansa pe marginea piscinei atunci când a alunecat și a căzut în apă. Panicată, a făcut un atac de panică în timp ce invitații, observând situația, au intervenit rapid, chemând o ambulanță. Din păcate, femeia a suferit un stop cardiac și, deși a fost transportată de urgență la spital, medicii nu au reușit să o salveze.

Elena Liber, o prietenă apropiată, a împărtășit pe rețelele sociale o fotografie cu Elisangela în rochie de mireasă, semnând actele de căsătorie, momente înainte de tragicul accident. Un vis transformat în coșmar, a scris ea despre dispariția prietenei sale.

În lumina investigațiilor, poliția din Limeira a concluzionat că moartea Elisangela Gazano a fost rezultatul unui accident, motiv pentru care dosarul a fost închis fără alte investigații suplimentare.