Reclamă
Reclamă

Patru bărbați, printre care și directorul fabricii de cașcaval din comuna Ibănești, județul Botoșani, au murit după ce au intrat într-un bazin pentru decantare.

Potrivit presei locale, incidentul a început atunci când unui muncitor i s-a făcut rău în timp ce curăța bazinul și a căzut în el. Doi colegi au văzut incidentul și au sărit în ajutorul său. La scurt timp, în bazin s-a aruncat și directorul fabricii, în încercarea de a-i salva pe cei trei muncitori.

Echipele de salvare au ajuns rapid la fața locului. Pompierii i-au scos pe bărbați din bazin și au încercat să îi resusciteze, dar eforturile lor au fost fără succes. Directorul fabricii a fost dus în stare critică la spital cu elicopterul, însă a murit câteva ore mai târziu.

Reclamă

Inspectoratul Teritorial de Muncă și Poliția desfășoară anchete pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro