Reclamă
Reclamă

O descoperire șocantă a avut loc pe 25 iunie într-un hotel din sectorul 6 al Capitalei, unde o adolescentă de 17 ani a fost găsită moartă alături de un bărbat de 24 de ani. Polițiștii încearcă să afle ce s-a întâmplat în acea cameră de hotel.

Potrivit Poliției Capitalei, totul s-a întâmplat când o angajată a hotelului a sunat la 112 și a anunțat că într-o cameră au fost găsite două cadavre, prezentând urme de violență. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat decesul celor două persoane.

„O angajată a hotelului a sunat la 112 și a anunțat descoperirea a două cadavre într-o cameră de hotel. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat decesul unei femei de 17 ani și a unui bărbat de 24 de ani, ambii prezentând urme de violență”, a declarat un reprezentant al Poliției Capitalei.

Reclamă

În urma cercetărilor inițiale, autoritățile au stabilit faptul că bărbatul de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care s-a sinucis. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

Trupurile neînsuflețite ale celor două persoane au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, unde urmează să fie efectuată necropsia.

Investigațiile sunt în desfășurare, iar autoritățile continuă să strângă probe și mărturii pentru a elucida toate detaliile acestui caz tragic.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro