O femeie de 78 de ani a fost găsită decedată în locuința fiului ei, în comuna Dumbrăveni, din județul Suceava. Descoperirea macabră a fost făcută de un vecin care a auzit strigăte ciudate din interiorul casei și a sunat imediat la serviciul de urgență.

La sosirea criminaliștilor la fața locului, aceștia au avut parte de o imagine șocantă. Cadavrul bătrânei era acoperit cu diferite bunuri din casă, precum covoare, tablouri și elemente de mobilier. În același timp, fiul femeii, în vârstă de 36 de ani, era prezent în locuință într-o lenjerie intimă și ținea strâns în mână o cruce, afirmând că cineva i-a omorât mama.

Pe lângă aceasta, anchetatorii au descoperit numeroase urme de agresiune la nivelul capului victimei, sugerând că aceasta a încercat să se apere și să își salveze viața. Din nefericire, loviturile primite i-au fost fatale.

Tragedie în Suceava! Femeie găsită fără viață în locuința fiului său. Bărbatul striga, cu o cruce în mână, că cineva i-a ucis mama

Femeie ucisă de propriul fiu?

Principalul suspect în acest caz este fiul femeii, în vârstă de 36 de ani, care a fost dus pentru audieri de către autorități. În ciuda eforturilor de a fi interogat, acesta a dat semne de tulburare mentală și, prin urmare, se preconizează că va fi supus unei evaluări psihologice urgente.

Vecinii spun că tânărul avea, în ultima perioadă, o schimbare vizibilă de comportament și era tot mai retras. Singura persoană cu care avea o relație decentă era mama sa, care părea să fie singurul sprijin din viața lui.

Imagini dezolante de violență au fost găsite și în încăperile casei. Mobilierul era răsturnat, obiecte personale erau împrăștiate peste tot, iar atmosfera era una de haos și tristețe. Inclusiv acest aspect dovedea că asasinatul fusese însoțit de o agresiune fizică brutală și că femeia se luptase cu toate forțele ei pentru a se apăra.

Investigațiile continuă în acest caz de omor și se așteaptă ca autoritățile să adune mai multe probe înainte de a lua o decizie finală cu privire la acuzațiile aduse fiului bătrânei.