Doliu pe scena politică din România! Un cunoscut politician a murit la vârsta de 47 de ani. 

Este tragedie totală pe scena politică din România! Cătălin Olar, viceprimarul municipiului Hunedoara, a murit la vârsta de 47 de ani. Bărbatul a fost internat de urgență la Spitalul Județean din Timișoara din cauza unor probleme de sănătate. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

Viceprimarul în vârstă de 47 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara. În urmă cu o zi el a fost adus la unitatea medicală din cauza problemelor medicale care s-au agravat. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața politicianului.

Cătălin Florin Olar a murit la vârsta de 47 de ani

Reprezentanții Primăriei Hunedoarei au transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook a instituției.

„Am pierdut un coleg, un prieten, un om bun: Cătălin – Florin Olar. Cu adâncă durere, suntem nevoiţi să anunţăm dispariţia prematură din lumea noastră a viceprimarului municipiului Hunedoara, Cătălin – Florin Olar. Pentru întreaga echipă a Primăriei municipiului Hunedoara a fost mai mult un coleg decât un şef, dispus mereu să ajute la bunul mers al activităților instituției. Ne este greu să vorbim despre el la trecut”, a transmis Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Trupul neînsuflețit al lui Cătălin Florin Olar va fi depus la biserica „Sfântul Nicolae” din Hunedoara. Persoanele care vor să își ia rămas bun de la el o pot face luni, de la ora 17:00. Bărbatul va fi înmormântat marți, 31 ianuarie, la ora 13:00. 

Tragedie în PSD! A murit la vârsta de 47 de ani: Viceprimarul pe care toți colegii în plâng

Cine a fost Cătălin Florin Olar 

Cătălin Florin Olar era jurist și membru al Baroului de Avocatură din Hunedoara. El a absolvit și Facultatea de Teologie. În anul 2016, acesta a devenit consilier local din partea PSD. Ulterior, el a demisionat din funcția de consilier local pentru a putea ocupa funcția de director al Casei Județene de Pensii Hunedoara. 

Potrivit Adevărul.ro, Olar era admirat de colegi fiindcă se străduia să îi ajute pe toți cei care aveau nevoie. Potrivit colegilor acestuia, aproape săptămânal, Florin Olar mergea în zona Bradului și în Valea Jiului pentru a vorbi cu localnicii cărora le era mai greu să ajungă la Deva. 

În anul 2020, la alegerile locale, Cătălin Olar a fost ales consilier local pe listele PSD. Tot atunci, el a devenit și viceprimarul Hunedoarei. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.