Într-un incident tragic petrecut marţi în Kuala Lumpur, un copac masiv s-a prăbușit peste unul dintre cele mai aglomerate bulevarde ale orașului, provocând moartea unei persoane și rănirea altor două. Cazul a perturbat, de asemenea, serviciile de monoșină și a avariat 17 autovehicule.

Incidentul a avut loc pe bulevardul Jalan Sultan Ismail, în apropiere de celebrele Petronas Twin Towers, într-un moment de vârf al traficului. Imaginile și înregistrările video postate pe rețelele sociale arată cum copacul dezrădăcinat s-a prăbușit devastator peste stradă.

„Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 47 de ani a fost găsit în urma tragediei”, au comunicat reprezentanții poliției și ai departamentului de pompieri. De asemenea, au fost raportate rănirea unui șofer de ride-sharing de 26 de ani și a unei cliente suedeze de 72 de ani, amândoi transportați de urgență la spital pentru îngrijiri.

În plus, o secțiune din crengile căzute a afectat și o cale de rulare monoșină, provocând întârzieri ale serviciului de transport. Operatorul trenurilor a confirmat acest inconvenient printr-o notificare oficială.