Tragedie în Cluj! Viceprimarul unei localități clujene a fost găsit spânzurat. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. 

În urmă cu două zile, viceprimarul comunei clujene Suatu, Nagy Ștefan, în vârstă de 49 de ani, a fost dat dispărut. Bărbatul plecase, vineri, spre locul de muncă, la primărie, și nu s-a mai întors acasă. Astăzi acesta a fost găsit spânzurat, într-o zonă de la marginea satului.  

Timp de trei zile, viceprimarul a fost căutat atât de polițiști, cât și de jandarmi, familie, săteni, și au fost folosite drone și câini de urmă. Chiar și astăzi au fost făcute căutări. Încă de la primele ore ale dimineții, oamenii s-au strâns în mijlocul satului pentru a începe căutările. 

Un viceprimar dintr-o localitate clujeană a fost găsit mort

De asemenea, familia bărbatului a făcut anunț și pe site-urile de socializare, solicitând ajutor de la întreaga comunitate.  

În jurul orei 10:30, bărbatul în vârstă de 49 e ani a fost găsit fără viață. Cadavrul acestuia a fost găsit la marginea satului. În urma unor evaluări primare, nu prezenta nicio urmă de violență. Trupul viceprimarului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru a-i se face necropsia. A fost deschis și un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Primarul comunei Suatu, Szobo Mihaly, a declarat că nu l-a mai văzut de joi pe viceprimar. 

Tragedie în Cluj! Viceprimarul unei localități, găsit spânzurat. Dispăruse de acasă de trei zile

Nagy Ștefan s-ar fi sinucis

„Joi dimineaţă a venit la lucru, am discutat cu el, eu am fost la medic apoi. După-amiază a plecat acasă, am încercat să vorbesc cu el prin telefon, nu mi-a răspuns. Vineri dimineaţă nu a mai venit la seviciu, nu l-am mai văzut de atunci”, a spus primarul. 

Potrivit Antena 3, în trecut, viceprimarul ar fi spus de mai multe ori că vrea să își pună capăt zilelor. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.