Tragedie uriașă, sâmbătă dimineață, lângă Lacul Morii din București. O femeie a avut parte de o moarte cumplită.  

O tragedie uriașă a avut loc sâmbătă dimineață, în Capitală. O femeie care alerga în zona Lacul Morii din București a fost ucisă de o haită de câini.  

Potrivit primelor informații, femeia ucisă de câini ar fi avut 44 de ani. Mai mult decât atât, în aprilie 2022, aceasta ar mai fi fost atacată de câini, tot în aceeași zonă în care alerga. La fața locului s-au prezentat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.  

Tragedie în București! O femeie a fost ucisă de o haită de câini

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul femeii va fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.  

„Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini.  

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.  

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.  

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.  

Tragedie în Capitală, sâmbătă dimineață! O femeie a fost ucisă de o haită de câini în zona Lacul Morii

Aceeași femeie a mai fost atacată în primăvara lui 2022

Potrivit surselor citate de Antena 3 CNN, în primăvara anului 2022, aceeași femeie a fost atacată de o haită de 20 de câini maidanezi, pe podul „La Roșu” de pe Lacul Morii. Ea a fost salvată de o persoană care a sunat la 112.  

Atunci, aceasta a fost transportată la spital cu răni multiple la mâini și picioare din cauza mușcăturilor.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.