Un accident teribil s-a produs în noapte de miercuri spre joi, pe Drumul European E85, în apropiere de Buzău

Un accident teribil s-a produs în noapte de miercuri spre joi, pe Drumul European E85, în apropiere de Buzău. Un autoturism a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină care circula regulamentar. Mai mult, mașina din urmă a fost izbită și de un TIR ce venea din spate. În urma impactului trei persoane au decedat, iar alte trei se află în stare gravă.

Întreaga tragedie a avut loc noaptea trecută, când un șofer din București, în a cărui mașină se aflau alte trei persoane, a intrat în coliziune cu un SUV de pe sensul opus. În mașina care circula regulamentar se aflau alături de șofer soția acestuia și cei doi copii. La doar câteva secunde la primul impact, SUV-ul a fost lovit și de un camion care venea cu viteză din spate.

Se pare că șoferul care a provocat accidentul circula cu viteză mare și a pierdut controlul volanului. Martorii de la fața locului spun că acesta s-ar fi speriat, provocând astfel accidentul.

„Şoferul s-a derutat. A pierdut controlul maşinii care oricum avea viteză prea mare. Cică s-a speriat. A fandat de două, trei ori, s-a pus de-a latul drumului, după care a intrat Q5-ul în el.”, a declarat un martor.

Tragedie în Buzău! Trei surori au murit în urma unui accident grav. Alte trei persoane sunt în stare gravă
IPJ Buzău

Trei surori au murit

Din păcate, accidentul s-a soldat cu victime. Trei peroane din mașina care a intrat pe contrasens au decedat. Este vorba de trei surori, una dintre ele soția șoferului, care se reuniseră pentru a merge în concediu.

De asemenea, în accident au fost rănite alte trei persoane, care au fost transportate de urgență la spital. Este vorba despre șoferul din mașina care a provocat accidentul, dar și soția bărbatului din SUV și copilul de 15 ani al acestora.

„La locul intervenţiei, colegii au constatat că erau patru victime încarcerate în primul autoturism. Dintre acestea trei decedate, de sex feminin, şi a patra, conştientă, cu funcţii vitale. În al doilea autoturism, patru victime, dintre care doar două au avut nevoie de îngrijiri medicale.”, a precizat Ionuţ Căşaru, de la ISU Buzău

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.