Un scandal pornit de la o datorie, a dus la decesul unui jandarm și rănirea altor doi tineri.

Tragedie în Brașov! Un jandarm a fost ucis, iar alți doi tineri au fost înjunghiați. De la ce a pornit scandalul.  

În noaptea de sâmbătă spre duminică, o ceartă pentru o datorie a escaladat. Totul a început în curtea unei locuințe din Brașov. Un jandarm în vârstă de 39 de ani a fost ucis, iar un pompier și un alt tânăr au fost înjunghiați de unul dintre cei prezenți în curte.  

Jandarm ucis în Brașov

Conform surselor, atacul a avut loc în timp ce mai mulți tineri, inclusiv jandarmul și pompierul, consumau băuturi alcoolice. Într-un moment de tensiune, unul dintre cei prezenți a scos un cuțit și a început să atace oamenii din jur. Jandarmul a fost înjunghiat mortal, în timp ce pompierul și cel de-al treilea tânăr au suferit răni grave și au fost transportați de urgență la spital.  

Tragedie în Brașov! Un jandarm a fost ucis cu bestialitate, iar alți doi tineri au fost înjunghiați

Criminalul a părăsit locul crimei și s-a îndreptat spre locuința lui. În apropierea blocului în care locuia, acesta și-a tăiat venele de la ambele mâini și a fost găsit într-o baltă de sânge. El a fost transportat la spital.  

Totul a început de la o datorie

Potrivit anchetatorilor, motivul atacului ar fi o datorie de aproximativ 5000 de euro. Cauza exactă a tragediei este încă sub investigație, iar autoritățile fac apel la public pentru a oferi orice informații relevante despre incident. Scandalul sângeros a șocat comunitatea.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.