Un caz tragic a avut loc în Argeș, acolo unde un bărbat în vârstă de 30 de ani și-a găsit sfârșitul după ce ar fi refuzat avansurile sexuale ale unui alt tânăr. Se pare că aceștia au avut o dispută, iar cel din urmă l-ar fi lovit pe bărbat, acesta căzând într-un râu.

Din primele informații a reieșit că bărbatul și-a găsit sfârșitul după o dispută aprinsă cu un tânăr de 18 ani. Mai exact, victima a refuzat avansurile sexuale ale tânărului, fapt ce l-a înfuriat pe acesta. Așa că între cei doi s-a iscat repede o dispută aprinsă, iar tânărul de 18 ani i-ar fi dat un pun bărbatului. În urma loviturii, acesta a căzut într-un râu aflat în apropiere și a decedat.

Bărbatul de 30 de ani locuia în comuna argeșeană Domnești, împreună cu tatăl lui. Se pare că acesta s-a dus sâmbătă seara într-un bar, unde a petrecut până la 2 dimineața și nu a mai fost văzut după ce a plecat de acolo însoțit de trei tineri.

Inițial tatăl bărbatului nu s-a îngrijorat atunci când a văzut că acesta nu a ajuns acasă duminică, însă pentru că nici luni nu a avut nici un semn de la fiul său a alertat autoritățile.

Tragedie în Argeș! Un bărbat a fost ucis după ce nu a acceptat avansurile sexuale ale unui tânăr. Cum s-a întâmplat totul
Social media

Cum s-au desfășurat evenimentele?

Ancheta a început, iar polițiștii au găsit imagini de pe o camera de supraveghere, în care apar bărbatul și alți trei indivizi care îl însoțeau. Imaginile îi arată pe cei trei cum se îndreptau spre malul râului. La doar cinci kilometrii față de locul unde se afla camera de supraveghere, polițiștii au găsit și trupul neînsuflețit al bărbatului.

Bărbatul de 30 de ani a fost ucis după ce nu a acceptat să întrețină relații sexuale cu toți cei trei indivizi. Acesta își dăduse consimțământul doar pentru unul, iar de aici s-a aprins conflictul. Suspectul principal le-a mărturisit polițiștilor că s-au certat și l-a lovit, iar victima a căzut în apă. Cei trei nu au chemat ajutoare și au fugit de la fața locului.