Nefericitul eveniment a avut loc acum câteva luni. Un bărbat din Irak care se ocupa de pregătirea preparatelor pentru meniul de nuntă a murit. Tânărul de doar 25 de ani a căzut în ceuanul unde pregătea ciorba pentru nuntă.

Tragedie fără margini pentru bucătarul care pregătea mâncarea pentru nuntă. Un pas făcut greșit i-a adus moartea. În timp ce pregătea mâncarea pentru nuntași, acesta s-a împiedicat și a căzut în ceaunul cu ciorbă. A suferit răni grave pe întreaga suprafață a corpului. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu s-a mai putut face nimic. Bucătarul și-a dat ultima suflare după 5 zile de la nefericitul eveniment.

Un bucătar de doar 25 de ani a murit, după ce a căzut în ceaunul cu ciorbă

Astfel de tradiții sunt des întâlnite în Orientul Mijlociu. Nunțile au un număr mare de invitați, iar preparea felurilor de mâncare se face în vase mari. Așa s-a întâmplat și de această dată. Bărbatul era bucătar de 8 ani de zile și se ocupa de pregătirea preparatelor pentru nuntă. O clipă de neatenție însă i-a adus sfârșitul. În timp ce mesteca în mâncare, a făcut un pas greșit și a căzut în ceaunul cu ciorbă. A fost transportat de urgență la spital, după ce a suferit arsuri garve, pe 70% din suprafața corpului. Din păcate însă, în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat și a decedat după 5 zile. Bărbatul a lăsat în urma sa trei copii, care plâng lipsa tatălui lor. Cel mai mic copil este un bebeluș de doar câteva luni.

pixabay

Bucătarul avea un salariu infim. Primea 17 dolari americani pe zi

O rudă a declarat că lucra ca bucătar de 8 ani de zile, însă avea un salariu foarte mic. În ultimii doi ani din viață a lucrat ca și bucătar pentru localurile de nuntă. Primea 17 dolari americani pe zi.

„Lucra ca bucătar de opt ani și prepara meniuri pentru petreceri de nuntă, înmormântări și alte evenimente. În ultimii doi ani, a lucrat la bucătăriile localurilor de nuntă pentru 25.000 de dinari (17 dolari americani) pe zi.” , a spus ruda bucătarului, potrivit insider.com