Nimeni nu și-ar fi putut imagina ce avea să se întâmple. Sfârșit dureros pentru bunele prietene Ema și Denisa

Tragedie fără margini pentru două cele mai bune prietene. Și-au găsit sfârșitul în apele tulbure ale Dunării, după ce au mers la scăldat. Colegii de școală, familia și prietenii sunt înmărmuriți de durere. Mesajele de rămas bun postate în memoria fetelor sunt pline de tristețe.

Ema și Denisa și-au găsit sfârșitul ieri, în Mehedinți. Una dintre ele a vrut să se scalde în apă. Pentru că nu știa să înoate, a cerut ajutorul celeilalte fete. Din păcate, ambele au fost înghițite de ape.

Sfârșit tragic pentru Denisa și Ema, în apele Dunării

colaj substantial

Ema și Denisa nici nu terminseră bine liceul. Erau colege, dar și cele mai bune prietene. Abia absolviseră clasa a XII-a. Cum nimic nu avea să prevestească tragedie, cele două fete însoțite de un prieten au vrut să se răcorească în apa Dunării.

Denisa a fost cea care a intrat prima în apă. Pentru că nu știa să înoate, curenții puternici nu au mai lăsat-o să iasă la suprafață. În acel moment, Ema a sărit să o ajute. Din păcate, nici ea nu știa să înoate.
Prietenul care le însoțea le-a sărit în ajutor. Băiatul a reușit să o scoată din apă doar pe una dintre ele. Tânăra se afla în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare ale medicilor de pe ambulanță au fost în zadar.

Mesajele pline de tristețe au apărut pe paginile de socializare

colaj substantial

„Voi două, îngerașilor, sunteți cele care azi ați demonstrat că prietenia adevarată există! Ema… n-am cuvinte să exprim cât de matură ești acum, față de momentul în care te-am întâlnit prima dată, bobocică… Azi ai vrut să fii înger păzitor și ai devenit un înger în adevăratul sens al cuvantului.

Deniso? Tu ce cautași în apă? Te avertiză soră-ta să nu te bagi, că-s sânzienele! De ea te luai și când venea la mine crezând că poate face vreo prostie, și tu ce facuși azi? Lăsași pe toată lumea cu inima ruptă…”, a fost un mesaj extrem de trist postat pe rețelele de socializare după moartea celor două fete.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!