Reclamă
Reclamă

Un traficant de droguri din București a fost reținut de polițiști și procurori imediat după ce și-a ridicat marfa de la o firmă de curierat. Drogurile erau ascunse într-un colet sosit din Spania, camuflate între produse alimentare.

În coletul ridicat de la firma de curierat se aflau opt kilograme de canabis, cumpărate de bărbat împreună cu un complice din Spania. Cei doi intenționau să distribuie drogurile pe piața din București. Procurorii aveau informații despre existența unui astfel de colet și au acționat rapid, reținându-l pe unul dintre indivizi la ridicarea pachetului.

Imaginile obținute în exclusivitate de Digi24 arată momentul în care bărbatul a fost încătușat pe stradă și percheziționat, inclusiv în pantofii sport pe care îi purta. Cei doi suspecți sunt recidiviști, având condamnări anterioare pentru trafic de droguri. Ei fuseseră eliberați condiționat pentru bună purtare acum trei ani.

Reclamă

În prezent, cei doi au fost arestați și sunt cercetați pentru trafic de droguri și introducerea în țară a drogurilor de mare risc.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro