Reclamă
Reclamă

Circulaţia autovehiculelor este oprită temporar pe ambele sensuri de mers pe DN 6, în zona localităţii Valea Plopilor din judeţul Giurgiu, pentru a permite desfăşurarea intervenţiei la locul unui accident între două autoturisme, a informat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române marţi seara.

Potrivit unui comunicat de presă, cinci persoane au necesitat transportul la spital, iar alte două persoane au decedat la faţa locului. „La data de 2 iulie a.c., ora 20.35, pe D.N.6, în afara localităţii Valea Plopilor, judeţul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două vehicule, respectiv un autoturism şi o autoutilitară. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, pentru o alta fiind efectuate manevre de resuscitare la faţa locului”, a transmis, marţi seară, IPJ Giurgiu.

„În acest moment, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a mai transmis Poliţia Giurgiu. Se estimează reluarea circulaţiei în 60 de minute.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro