Reclamă
Reclamă

Weekendul care tocmai ce s-a încheiat a fost unul extrem de important pentru familia Anei Baniciu, dar și pentru cea a lui Edy. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar evenimentul s-a ridicat la nivelul așteptărilor tuturor. Deși a fost o nuntă în adevăratul sens al cuvântului, mireasa a încălcat o tradiție extrem de importantă.

Pentru Ana Baniciu, 2023 a fost cel mai important an din punct de vedere personal. Fiica lui Mircea Baniciu și-a văzut una dintre cele mai mari dorințe devenind realitate. După ani și ani de zile de relație cu Edy Kovacs, vedeta a ajuns să îmbrace rochia de mireasă.

Marele eveniment a avut loc chiar în acest weekend, iar de la petrecere nu au lipsit cei mai buni prieteni ai celor doi, dar și familiile. De departe, cel mai emoționat a fost socrul mic, Mircea Baniciu. Aceasta și-a privit toată seara fiica cum strălucește la cel mai important eveniment din viața ei.

Ana Baniciu a strălucit la propria nuntă

Ana este foarte iubită în lumea mondenă, așa că nu este de mirare că a avut mulți invitați la nuntă. De pe listă nu au lipsit nici foștii ei colegi din LaLa Band, Rafael Tudor, Liviu Teodorescu, Cristina Ciobănașu și Bubu. Mireasa a fost în centrul atenției și s-a bucurat din plin de eveniment.

Reclamă

Ana Baniciu, actuală Kovacs s-a simțit atât de bine la petrecere, încât a uitat de unele tradiții. La un moment dat, artista a urcat pe scenă și a simțit nevoia să cânte la propria nuntă, deși mulți spun că asta atrage ghinion. Ana nu a ținut cont de această superstiție și și-a încântat chiar ea invitații.

Tradiția pe care Ana Baniciu nu a respectat-o la nunta ei. Mulți spun că asta aduce ghinion
Instagram

Mircea Baniciu nu a putut sta nici el departe de scenă, mai ales că una dintre marile lui pasiuni este muzica. Tocmai de aceea, a vrut să îi ofere fiicei sale un cadou muzical special.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro