Cele două vedete au ani de experiență pe sticlă însă toată lumea s-a întrebat de-a lungul timpului dacă sunt sau nu rivale

Andreea Esca și Andreea Berecleanu sunt cu siguranță cele mai cunoscute jurnaliste din România. Cele două au în spate an mulți pe micul ecran și mai ales, simpatia publicului. Puțini știu cum se înțeleg de fapt cele două știriste.

Sunt sau nu rivale?

Andreea Esca prezintă știrile PRO TV de mai bine de două decenii. Vedeta are 50 de ani și se bucură de o carieră de invidiat. De altfel, pe lângă televiziune, jurnalista a intrat și în alte domenii de activitate, precum turismul.  Andreea are doi copii, o fată și un băiat. Coincidență sau nu, Andreea Berecleanu a adus pe lume tot doi copii, fată și băiat.

Sursa foto: Instagram

Cele două vedete se bucură de realizările copiilor din plin. În ambele cazuri, aceștia au studiat în străinătate pentru o carieră strălucită.

De altfel, Andreea Berecleanu are ani mulți în spate în postura de prezentator de știri. De-a lungul anilor au existat speculații legate de o posibilă rivalitate între cele două jurnaliste. Se pare că nu a existat niciodată așa ceva în ceea ce le privește. Andreea Berecleanu și Andreea Esca aveau contracte cu trusturi diferite, astfel că nu se întâlneau prea des.

Acum, cele două știriste au ajuns împreună la un eveniment în străinătate. În cadrul acestuia au fost prezente și vedete internaționale.

Andreea Berecleanu și Andreea Esca s-au bucurat de timp împreună, ca între prietene. Mai mult, știrista de la Prima TV a făcut cinste cu o cină în Milano. Cele două s-au dovedit extrem de încântate de gala Pirelli la care au luat parte. Evenimentul a avut loc într-unul dintre cele mai somptuoase locuri din Milano, Hotel Principe di Savoia.

Andreea Berecleanu și Andreea Esca s-au pozat împreună, iar imaginile au ajuns în mediul online. Cele două vedete s-au bucurat de aprecierile fanilor.

Ambele au primit numeroase complimente din partea internauților.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.