Ești curios să afli dacă vei beneficia și tu de aceste vouchere? Ei bine, iată ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a primi acest ajutor de compensare a facturilor la curentul electric

Prețurile s-au majorat considerabil, însă românii noștri au parte și de vești bune. Ministrul Energiei, Virgil Popescu a anunțat astăzi că vor primi vouchere pentru compensarea facturilor la energie. Iată ce condiții trebuie să îndeplinească aceștia pentru a primi ajutorul. 

Se pare că pe fondul situației din România, ministrul Energiei a vorbit despre acordarea unor vouchere pentru compensarea facturilor la curent. Însă, pentru a beneficia de ele, românii trebuie să îndeplinească niște condiții. Virgil Popescu a anunțat că persoanele ce vor primi ajutorul sunt cele ce suferă de boli și care au dispozitive medicale care consumă multă energie electrică. În plus, acesta a precizat și faptul că de acest ajutor vor beneficia și familiile cu mai mulți copii, dar numai dacă cei mici merg frecvent la școală.

„Soluţia de declaraţie (pe proprie răspundere – n.r.) poate fi o soluţie, dar ea poate să nască abuzuri, poate la un moment dat să nască alte probleme şi alte complicaţii când lucrurile simple se pot rezolva direct, ţintit, către acele familii care se stabileşte prin lege că au nevoie.”, a declarat Ministrul Energiei, Virgil Popescu pentru digi.ro.

Toții românii trebuie să știe! Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a primi vouchere pentru facturile la curent
arhivă presă

Primarul unui oraș din Europa acordă suma de 400 de euro străinilor care se mută acolo pentru plata facturilor la electricitate

Primarul din Portofino, mai exact din nordul Italiei a anunțat că le oferă 400 de euro străinilor care se mută acolo. Bani care vor fi folosiți pentru plata la electricitate, bineînțeles. Situația este destul de îngrijorătoare și acolo, căci oamenii se plâng de prețurile care au explodat. Matteo Viacava a hotărât să-i ajute pe cei care vor să se multe acolo pentru a reuși să construiască comunitatea de altădată. La momentul actual, în Portofino locuiesc doar 416 oameni. Acesta dorește să atragă cât mai mulți locuitori, susținând că a pregătit multe lucruri, însă nu a menționat despre ce este vorba, ci o va face până în luna ianuarie.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.