Scandal fără precedent în Vaslui. Două femei, rivale în dragoste, s-au snopit în bătaie. Cearta a durat până în momentul în care una dintre ele a luat un cuţit și i l-a înfipt în cap adversarei. Povestea din spatele agresiunii este una fără precedent.

Femeia rănită poartă numele de Gabriela Ciobanu şi a fost înjunghiată fără să aibă vreo vină. Aceasta s-a dus în sat pentru a cere ajutor, iar oamenii, când au văzut-o, au cerut ajutor medicilor.

Ulterior, Gabriela Ciobanu a fost dusă cu ambulanța la spital, iar oamenii legii au demarat cercetările în acest caz. Până la concluziile polițiștilor însă, oamenii care sunt vecini cu cele două femei au povestit întâmplările demne de un film de groază.

Potrivit vecinilor care cunosc situaţia, Gabriela Ciobanu nu are un trai uşor de îndurat. Femeia are câteva probleme psihice şi a fost bătută şi violată. Aceasta are doi copii, amândoi aduși pe lume în urma abuzurilor, iar aceştia au fost luați de Protecția Copilului,potrivit site-ului vremeanoua.

Gabriela a fost atacată de soția unui recidivist din vecini, care era foarte supărată pe motiv că bărbatul ei are o legătură cu ea.

Ce declară poliţiştii

„Apelul la 112 a fost făcut la ora 14:19. A fost anunțat faptul că o femeie în vârstă de 22 de ani a fost victima unei agresiuni. A fost lovită de o altã femeie cu un cuțit, provocându-i-se un traumatism cranio-cerebral. Victima a fost transportată la Spital, iar polițiștii au demarat cercetări în acest caz”, au confirmat reprezentatii IPJ Vaslui, potrivit site-ului vremeanouă.