Pe Bursucu toată lumea îl cunoaște și este mereu prezent pe micile ecrane, dar iubita sa este o persoană discretă. Află cu ce se ocupă iubita acestuia, Andreea și cum se înțelege cu fiica acesteia.

Bursucu s-a remarcat ca și coregraf la „Dansez pentru tine”, apoi au urmat mai multe apariții la emisiuni. În ultima perioadă, acesta a prezentat alături de Teo Trandafir emisiunea „Teo show”, unde popularitatea sa a crescut și mai mult. Se știe de acesta că a devenit tătic în urmă cu doi ani, dar de iubita sa, Andreea, nu se cunosc prea multe detalii. Aceasta este originară din Constanța și este managerul celui mai mare parc de distracții din Mamaia.

De mai bine de opt ani, Bursucu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea. Aceasta evită aparițiile publice și se consideră o persoană discretă. Împreună au o fetiță frumoasă, în vârstă de 2 ani pe nume Anays.

Iubita prezentatorului mai are de fiica dintr-o relație anterioară în vârstă de 15 ani. Bursucu se înțelege bine cu Alessia și are doar cuvinte de laudă la adresa ei. Acesta își dorește să îi fie ca un tată pentru că părintele biologic al fetei a decedat în urmă cu mai mulți ani.

„Este o fată tare frumoasă și foarte deșteaptă. Ne înțelegem foarte bine, e o fată cu totul și cu totul deosebită. Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are.”, a spus Bursucu despre fiica iubitei sale.

Social Media

Bursucu a stat departe de familia sa

Cât timp a fost starea de urgență, odată cu venirea pandemiei de Sars-Cov-2, prezentatorul a stat mai mult timp în București decât la Constanța, unde se afla familia sa. În acel moment, Bursucu mărturisea că îi lipsesc persoanele dragi și îi e dor de familia sa.

Îmi lipsesc foarte mult… Singurul mod în care îmi alin dorul este apelând la Facetime, pentru că le pot vedea tot timpul. E greu, mai ales că fetele cresc, mai ales cea mică, și se dezvoltă foarte repede. E importantă orice zi pierdută din viața lor pentru mine. Acum merg la Constanța săptămânal, plec vineri după emisie și mă întorc luni în Capitală. De fiecare dată când revin acasă, îmi pare că mezina noastră a crescut vizibil, mi se pare că vorbește mai mult, că face lucruri noi. Cea mare are 14 ani și jumătate, e deja adolescentă.”, a mărturisit acesta în urmă cu mai mult timp.