Află detalii din culisele serialului „Adela” de la Antena 1.

În fiecare seară de joi a săptămânii, telespectatorii Antenei 1 au putut urmări  „Adela”, un serial care s-a bucurat de succes, dacă stăm să ne luăm după cifrele de audiență înregistrate de-a lungul timpului.

Cei care urmăresc cu mare interes această producție sunt curioși să afle tot felul de lucruri din spatele camerelor de filmat. De pildă, unul dintre fanii acestui serial este curios cât durează ca un episod să fie filmat. Oana Moșneagu nu a rămas indiferentă și i-a satisfăcut curiozitatea telespectatorului.

@adela.._.serial

#oanamosneagu #adela #5pasidebine #haicuadelapenetflix #dacaejoinueadela #dacaejoieadela @oana_mosneagu

♬ sunet original – Adela❤️

„Un episod din serialul „Adela” se filmează în aproximativ 3-4 zile, astfel încât pe săptămână reușim să filmăm aproximativ un episod și jumătate.” a declarat Oana Moșneagu

Serialul „Adela”, la un sezon distanță de marele final

Filmările pentru următorul sezon al serialului sunt pe sfârșite, iar fanii producției trebuie să știe că sezonul cu numărul patru va fi și ultimul din serialul „Adela”. Prin urmare, în acest ultim sezon, telespectatorii vor fi ținuți cu sufletul la gură pe parcursul fiecărui episod.

În acest sezon vor apărea personaje noi, se vor țese povești de dragoste, iar adevărul va ieși la iveală. În același timp, protagonista acestui serial va avea de învățat o lecție dură pentru a fi fericită.

„Cel de-al patrulea sezon al seriei va aduce în prim-plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse în lupta dintre bine şi rău. Telespectatorii vor putea fi martori la evoluţia relaţiei dintre Mihai şi Adela.  Familia Andronic va lucra împreună să pună la punct un plan care să îl demaşte pe Lucian şi crimele lui, odată pentru totdeauna.

Adela va fi nevoită să înţeleagă că singura modalitate de a fi fericită în noua ei familie este să renunţe la iubirea oarbă pentru Andreea, pentru că deşi încearcă din răsputeri să se îndepărteze de ea, ceva le aduce mereu împreună.” au declarat scenariştii serialului „Adela” pentru a1.ro

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.