Cel mai cunoscut prezentator de televiziune din România și-a expus în mod public părerea referitor la lipsa turiștilor

Din ce în ce mai puțini români aleg să își petreacă vacanța de vară oriunde altundeva, dar nu în România. Acest lucru a fost observat și de specialiști, care se miră de numărul mic de turiști de pe litoral.

Dan Negru și-a dat cu părerea despre acest fenomen și a explicat motivul pentru care tot mai puțini oameni aleg să nu mai meargă pe plajele românești.

Dan Negru: ,,Marea Neagră nu e despre roabele cu șampanie din cluburi”

Pe contul său de Facebook, Dan Negru a făcut publică părerea sa.

„Litoralul romanesc a plătit anul ăsta decontul anilor trecuți când roabele cu șampanie din cluburi erau brand de Marea Neagră și când lăcomia prețurilor o luase razna. Bunul simț nu face bani, face toți banii. Marea Neagră nu e despre roabele cu șampanie din cluburi.

Am văzut multe oceane și mări ale lumii dar cele mai frumoase amintiri le am tot de aici, de la Marea Neagră. In perioda zborurilor cosmice, între 1968-1972 s-au construit stațiunile de pe litoralul românesc care au primit nume de planete.

social media

Erau anii in care rușii și americanii cucereau spațiul cosmic. Venus era și zeița frumuseții așa că hotelurile din stațiunea Venus au primit nume feminine.

In 1971, Venus a intrat in circuitul turistic. In 1971 am intrat si eu in „circuit” Și eu și Venus am învățat in anii ăștia că bunul simț nu face bani. Dar face toți banii….”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Episod trist în gara Eforie

social media

”În spatele meu e gara din Eforie. E cod roșu de caniculă. Și ăsta e peronul. Oamenii așteaptă trenul. De ani de zile. Ia uite cum stau, de ani de zile, bătuți în cap de soare. N-a fost nimeni în stare să pună un acoperiș unde să te poți adăposti de soare. În plină căldură, vara.

Din când în când, oamenii se mai ascund acolo, sub copaci, dar dincoace e un peron unde zeci de oameni stau zilnic, bătuți în cap de soare. I-auzi. Zice că are și întârziere 15 minute”, a adăugat Dan Negru.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!