Tot mai mulți imigranți arabi sunt prinși la granița de vest a României! Unde se îndreaptă aceștia?

În data de 16.02.2020, în jurul orei 11,00, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu, I.T.P.F. Oradea au depistat, la aproximativ 200 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, şapte persoane care se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Cei şapte cetăţeni străini au fost preluaţi şi transportaţi la sediul Sectorului P.F. Turnu, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că grupul este format din trei cetăţeni din Egipt, trei cetăţeni din Siria şi un cetăţean din Maroc, patru bărbaţi şi trei minori. Adulţii au vârste cuprinse între 19 şi 41 de ani, iar minorii au toţi 16 ani. Aceştia au declarat că doreau să ajungă vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un răspuns

Dupa atatia ani s-a hotarat! Vedeta ar putea lăsa ProTV-ul pentru Antena 1. Când ar trebui să apară pe sticlă la postul concurent:

Beatrice Rancea este sătulă până peste cap de scandalul Operei din Iași! Ce scrisoare a scris și cui îi este adresată, vedeți aici.