Peste doar trei zile va avea loc echinocțiu de toamnă ce va marca începutul toamnei astronomice. După această dată, ziua va deveni mai scurtă, iar noaptea mai lungă. Acest lucru se va întâmpla până în ziua de 21 decembrie 2022, atunci când are loc solstițiu de iarnă.

CITEȘTE ȘI – Echinocțiul de toamnă vine cu vești bune pentru trei zodii. Își vor găsi perechea mult iubită

Ce trebuie să faci pentru a avea noroc

După cum spune vechea credință, dimineața devreme, după trezire, primul lucru de făcut este să faci un duș sau o baie. Acest lucru va ajuta la spălarea tuturor negativității, la curățarea sufletului și a corpului.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Sursa: Social media

Echinocțiul de toamnă este în primul rând o sărbătoare a recoltei. Iată ce trebuie să faci pentru a avea prosperitate în casă! Trebuie să coaceți o plăcintă cu mere sau varză. Trebuie să fie rotundă. Dacă aluatul crește rapid și blatul în sine nu arde, atunci situația financiară se va îmbunătăți în viitorul apropiat.

Dacă doriți să încheiați o perioadă nefavorabilă în viață, atunci trebuie să faceți o curățenie generală în casă, apoi să scoateți toate lucrurile vechi afară și să le ardeți.

Pe 23 septembrie energia iubirii este deosebit de puternică. Timp de bun augur să te căsătorești, să construiești relații cu sufletul tău pereche sau să-ți găsești dragostea.

În această zi, ar trebui să cumpărați bijuterii, haine, flori și orice lucruri frumoase. Ele nu numai că îți vor aduce bucurie, dar vor atrage și bani în plus în viața ta!

În această zi, ai toate șansele să faci cunoștințe profitabile, să creezi conexiuni utile și contacte importante pentru tine. Prin urmare, să stai acasă cu siguranță nu merită!

Gândește-te la ce îți dorești cel mai mult! O dorință pusă în ziua echinocțiului de toamnă se va împlini cu siguranță. Din cele mai vechi timpuri, în ziua echinocțiului de toamnă, riturile magice și vrăjile erau foarte populare. Se crede că în această zi este cea mai mare putere.