Tori Spelling este cea care a încântat prin prezența acum 30 de ani când juca in serialul Beverly Hills 90210.

Tinerii din toată lumea urmăreau acest serial cu mare interes. Serialul nu a mai putut continua pentru că nu toți protagoniștii o duc la fel de bine ca și Tori. Mult iubitul Luke Perry, care interpreta rolul lui Dylan, a murit anul acesta. Tori Spelling, însă arată tot tânără şi energică chiar si la 46 de ani.

Se pare că interpreta Donnei a găsit elixirul tinereții pentru că este mereu cu zâmbetul pe buze și are o carieră minunată. Este actriţă dar și mama a cinci copii, pe care îi iubeste enorm. De asemenea, este și o soție extrem de iubitoare și atentă. Are un trup de invidiat pentru că are mare grijă de corpul ei iar sportul o face să fie mereu în formă.

Este foarte curajoasă şi îi plac provocările ceea ce a făcut-o să pozeze îmbrăcată sumar, pentru a-și evidenția formele sale de invidiat.

Primele imagini din noul serial au apărut anul acesta când Tori a postat mai multe fotografii de la finalul filmărilor. Ea s-a bucurat enorm de acel moment în care a călătorit în trecut alături de prietenii ei. Cu siguranță, această experiență va ocupa un loc foarte important în sufletul ei pentru întotdeauna.