Bărbații au mai putut spune doar atât: un topless de vis! Alexandra Stan și Adirana Rusu au încins spiritele pe plajă atunci când au stat la soare cu sânii goi. Se pare că cele două nu mai avut răbdare. Așa că s-au bucurat mai devreme de soare și de apa mării. Acestea s-au bucurat de soare doar în…bikini. Mai mult, s-au și filmat în timp ce se bucurau de vremea frumoasă. Bărbații au rămas cu gura căscată când au văzut imaginile buclucașe.

Chiar dacă mai sunt doar două zile până ce țara noastră va ieși din starea de urgență, Alexandra Stan și Adriana Rusu s-au dovedit a fi niște fete ”rebele”. Se pare că artistele nu au mai rezistat tentației, așa că au mers la plajă în lipsa…sutienului, făcând un topless de vis. Fanii au fost în delir, pentru că artistele nu au putut rata ocazia de a se filma în aceste ipostaze fierbinți.

Alexandra Stan și Adriana Rusu se înțeleg foarte bine și sunt prietene la cataramă. Mai mult, Alexandra Stan chiar i-a făcut o surpriză prietenei sale în mediul online. I-a făut o declarație prin care își mărturisește sentimentele față prietena ei. Reacția Adrianei a fost una plină de emoție și recunoștință.

“Prietenii adevărați sunt ca stelele! Nu îi vezi întotdeauna, dar știi că sunt mereu acolo! Te iubesc, gogoașă! 🍩 @adrianarusu
Soră de la un alt domn! 👯‍♀️ 💖” a scris Alexandra Stan pentru prietena ei foarte bună, Adriana Rusu.