Câteva dintre celebrități ne demonstrează că totul este posibil atunci când e vorba de ambiție, curaj și multă muncă. Cu toate că majoritatea oamenilor le cunosc, nu foarte mulți știu că unele vedete au reușit să atingă succesul fără a absolvi studii superioare. O bună parte dintre vedetele showbiz-ului din România își fac treaba uimitor de bine în lumina reflectoarelor, deși nu au o facultate la bază.

Așa că, ilustrează teza că talentul sau chiar norocul te pot ajuta să excelezi fără un dosar de diplome. Gina Pistol este unul din exemplele concrete. Aceasta și-a început cariera de jos, frumusețea sa ajutând-o să se lanseze în televiziune, așa că, ușor-ușor, a ajuns să specializeze ca prezentator.

Top vedete din showbiz-ul românesc fără studii superioare

Lista poate continua cu recent însurații Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cei doi cunoscuți artiști s-au concentrat în primul rând pe cariera muzicală. Cu atât mai mult, Cleopatra a și calificat, public, facultatea drept o „pierdere de vreme”, considerând că se poate dezvolta în muzică și fără a face studii superioare.

Sursa: Instagram

Întrebată de fanii săi de pe Instagram, Cleopatra a ținut să își facă și ea cunoscute gândurile în privința studiilor.

 „După liceu nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor, o pot face oricând.”, a răspuns fiica lui Pavel Stratan.

Nici actrița Alexandra Dinu nu a urmat vreo facultate. După terminarea Liceului Teoretic „Jean Monnet”, aceasta a ajuns rapid pe culmile succesului în televiziune, fapt care a determinat-o să amâne începerea unei facultăți.

Sursa: Social Media

Mai mult, Mihaela Rădulescu nu ar fi reușit să termine o facultate, deși ar fi început nu mai puțin de patru. Așa că, Mihaela Rădulescu ar fi finalizat trei ani la Academia Națională de Educație Fizică și Sport, doi ani de Filologie, unul de psihologie și alți trei de regie la Universitatea Hyperion.