Astrele nu le pregătesc surprize prea plăcute următorilor nativi, dacă vor să joace la jocurile de noroc.

Un vechi proverb spune că norocul ți-l mai faci și cu mâna ta, dar nu și în cazul unor nativi, care din dorința de a se îmbogăți, uită de tot. În astfel de situații, acești nativi ajung să își încerce norocul de mai multe ori, cu riscul de a-și ruina viața, deși pe moment nu își dau seama. 

Leu

Primii în acest top sunt nativii Leu, care uită, la propriu, de tot, atunci când vor să se îmbogățească. Din dorința lor de a da lovitura pe plan financiar, nu mai iau în considerare și riscurile unui astfel de viciu. Încăpățânați și orgolioși, nu vor lua în considerare sfaturile nimănui, atunci când li se spune că nu procedează corect.

Scorpion

Pe locul doi se află nativii Scorpion, care, asemenea zodiei de foc de amintită de sus, vor să facă mereu ca ei. Niciodată nu vor lua în calcul și riscurile și vor fi cu ochii doar pe potențial câștig. Doar că nu se întâmplă să fie tot timpul norocoși, iar într-un moment nefericit, pot să se trezească lefteri.

@cezar.alexaToc 5 zodii care trebuie sa se fereasca neaparat de jocurile de noroc

♬ Dior – Pop Smoke

Capricorn

Nativii Capricorn ocupă locul trei în topul zodiilor care riscă tot, atunci când vine vorba de jocurile de noroc. Deși în general, nu le plac situațiile imprevizibile. Chiar dacă preferă stabilitatea, și ei se avântă într-un astfel de context, care poate fi nefericit.

Vărsător

Cu capul în nori mai mereu, nativii Vărsător se clasează pe locul patru. Ei se gândesc doar la investițiile pe care le pot face cu banii obținuți. Doar că este bine să fie mai cumpătați și mult mai realiști, căci norocul nu bate în fiecare zi la ușa lor și se pot trezi cu surprize neplăcute.

Pești

Ultimii, dar nu cei din urmă sunt nativii Pești. La fel ca Vărsătorii, au tendința de a nu vedea și interesele mai puțin benefice. Nativii sunt tentați să creadă pe oricine, mai ales când e vorba de câștigurile lor și se pot transforma, peste noapte, din ce mai norocoși în cei mai ghinioniști.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.