Dacă unele femei nu vor să aibă deloc copii, mai multe dive din showbizul nostru au devenit mămici eroine! Acestea nu s-au oprit nici la 2, nici la 3 copii!

Dacă multe persoane cred că viața de vedetă este una extrem de grea, care nu le permite divelor noastre să aibă copii, trebuie să afle că nu există o teorie mai greșită. Multe femei din showbizul românesc au devenit mămici de două, de trei sau chiar de mai multe ori.

Divele noastre sunt curajoase atunci când vine vorba de familie. Bine, nu toate, însă multe dintre ele au ales să devină mămici, și nu pentru o singură dată!

Care sunt vedetele din showbiz cu cei mai mulți copii

Cap de listă este, firește, Anca Serea. Soția lui Adi Sînă are nici mai mult, nici mai puțin de 6 copii. Mai mult, într-un interviu acordat acum ceva timp, Anca a mărturisit că își dorește să fie Albă-ca-Zăpada cu cei 7 pitici, motiv pentru care ne gândim că vedeta nu exclude ca pe viitor să mai devină mămică o dată.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii.

Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum.”, a dezvăluit Anca Serea la Pro Tv, acum ceva timp.

Nicoleta Luciu are și ea 4 copii și ocupă locul 2 în topul mămicilor curajoase

Nici Nicoleta Luciu nu s-a lăsat mai prejos. Vedeta a devenit mamă de 2 ori, aducând pe lume o pereche de tripleți și încă un băiețel.

Top 5 vedete din România cu cei mai mulți copii. Unele nu s-au oprit nici la 2, nici la 3!
social media

Mergem mai departe și ajungem la vedetele care au 3 copii. Aici vorbim despre Adela Popescu, cea care, alături de Radu Vâlcan, a devenit mămică de 3 ori, aducând pe lume 3 băieți. Adela Popescu se autointitulează: soacra cu 3 nurori!

Tot în rândul vedetelor care au 3 copii se numără și Valentina Pelinel, care a adus pe lume o pereche de gemene și încă un băiețel, pe Milan.

Laura Cosoi are și ea 3 fetițe, Rita, Lara și Vera. Și Anamaria Prodan are tot 3 copii, pe cele două fiice din mariajul de dinainte de Laurențiu Reghecampf și pe Bebeto, băiatul făcut cu celebrul antrenor.

Antonia se află și ea tot în topul mămicilor cu 3 copii. Aceasta are o fetiță din mariajul cu Vincenzo Castellano și doi băieți, pe Akim și Dominic, cu Alex Velea.

Top 5 vedete din România cu cei mai mulți copii. Unele nu s-au oprit nici la 2, nici la 3!
social media

Tot 3 copii mai au și Mirela Vaida, Elena Băsescu, Lavinia Petrea și Cristina Rus. De asemenea, mămică pentru a treia oară va deveni și soția lui Sergiu Hanca, Andreea. Cei doi mai au împreună o fetiță și un băiețel, Zian și Medeea.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.