Ele sunt vedetele din România care au optat pentru tunsori scurte și îndrăznețe

Deja a devenit o modă tunsoarea scurtă. Multe vedete din întreaga lume au decis să facă o schimbare radicală și să încerce o nouă coafură. Dacă pentru unele dintre ele tunsoarea scurtă a fost o mare greșeală și au renunțat la podoaba capilară, pentru altele a fost cea mai bună alegere.

Tunsorile scurte oferă un aer contemporan, stilat și expresiv. Există mai multe avantaje oferite de tunsorile scurte. Sunt mult mai ușor de coafat și mult mai ușor de îngrijit. Mai multe vedeta au optat pentru această frizură.

Ele sunt 5 dintre vedetele care au renunțat la părul scurt

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Are o mare comunitate de oameni care o urmăresc pe rețelele de socializare și mereu își împărtășește fiecare moment important din viața ei.
De ani de zile a optat pentru tunsoarea scurtă, iar multe tinere i-au urmat exemplul.

social media

„Am făcut-o!!! Pentru mine, 2020 este un an al schimbărilor. Și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea. Astfel, m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut în urmă cu 4 ani să mă reinventez. Și să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în păr și tocuri”, a scris pe Adelina Pestrițu într-o postare pe Instagram.

Sore este o altă vedetă de-a noastră care a optat pentru acest stil nonconformist. Iubește să încerce lucruri noi, de la culori extravagante la tunsori asimetrice.

social media

„Eu mă simt bine și sper să îmi acceptați decizia”, a spus Sore la un moment dat, după ce a încercat o altă tunsoare radicală.

Actrița Dana Rogoz a optat pentru părul scurt. Vedeta a stat departe de frizurile și culorile nonconformiste. În ciuda acestui aspect, ea a optat la un moment dat pentru o tunsoare scurtă și culoarea blondă a părului.

arhivă presă / social media

Pe Ioana Blaj o avantajează cel mai bine tunsoarea scurtă. Indiferent de modul în care își aranjează părul, bobul dezordonat o prinde foarte bine.

social media

Raluca Arvat este vedeta care a optat mereu pentru mai multe tunsori. Dintre toate, cel mai bine a avantajat-o tunsoarea a la garconne, cu bretonul purtat într-o parte. Deși nu a reușit să își facă foarte multe schimbări a culorii părului, s-a jucat foarte bine cu tunsorile.

social media
Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!