O lună de miere întârziată s-ar putea simți ca o excursie obișnuită

Proaspeții căsătoriți pleacă adesea în luna de miere imediat după încheierea nunții sau poate câteva zile mai târziu.

Cu toate acestea, această tradiție pare să fie ignorată de multe cupluri din zilele noastre, care în schimb își amână călătoria cu câteva luni. În timp ce unii ar putea crede că acest lucru este absurd, din moment ce momentul magic a dispărut, ar putea fi mai inteligent să-ți iei timp.

1. Există mai mult timp pentru a economisi

Top 5 motive pentru care nu ar trebui să mergi în luna de miere după nuntă
Pixabay

Nunțile ar putea fi cea mai scumpă ceremonie pe care o veți aranja vreodată pentru dvs. Și multe cupluri cheltuiesc aproape toate economiile lor pentru acea zi specială. Ceea ce înseamnă că luna de miere le va cântări mai greu. Așadar, poate că ar fi mai practic și mai ușor să o amânăm cu câteva luni sau până la un an. În acest fel, vei putea economisi suficienți bani. Astfel încât să fii liber să cheltuiești orice vrei și nu cu ce ai rămas.

2. Veți putea beneficia de mai mult timp liber de la serviciu

Multe cupluri își iau timp liber de la serviciu pentru a se căsători și se bucură de timp liber înainte și după zi. Încercarea de a vă strânge și luna de miere, s-ar putea să vă lase cu doar câteva zile pentru călătoria. Deci, întârzierea acesteia va însemna că veți avea timp să vă adunați toate concediile plătite și să plecați pentru o perioadă mai lungă de timp. Poate poți combina vacanța de vară cu o lună de miere relaxată pe care nu o vei uita niciodată.

3. Îl vei planifica fără niciun stres

Lucrurile pe care va trebui să le planificați pentru nunta voastră sunt deja copleșitoare și stresante. Nu aveți nevoie de luna de miere ca un lucru suplimentar de care să vă faceți griji. Deci, în loc să depui atât de mult efort în atâtea lucruri într-o anumită perioadă de timp, le poți răspândi. Astfel, vei avea tot timpul de care ai nevoie pentru a-ți organiza călătoria cât mai bine.

4. Veți avea ceva de așteptat

Viața de zi cu zi poate deveni destul de agitată și obositoare. Iar nunta ta este o mare oază în toate acestea. Așadar, ar putea fi mai bine să vă bucurați de consecințele timp de câteva luni înainte de a vă aventura în luna de miere. Veți avea ceva super interesant de așteptat pentru a scăpa de grijile voastre și a vă reaprinde dragostea. Îl poți privi ca pe o extensie a festivităților nunții tale.

5. Vei fi mai odihnit

A trebui să plănuiești o nuntă și să te asiguri că totul este perfect și că toată lumea este fericită în acea zi poate fi obositor. Deci, plecarea în luna de miere a doua zi ar putea adăuga un strat suplimentar de oboseală. Ar putea fi mai bine să te întorci la viața normală pentru câteva luni și apoi să-ți faci o călătorie interesantă și întineritoare. Această mică întârziere vă va ține pe picioare și vă va oferi suficientă energie pentru a descoperi locuri noi și a vă dedica timp unul altuia.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.