Reclamă

Fructele de mare sunt o sursă excelentă de proteine ​​de calitate superioară și se compară favorabil cu carnea și puiul.

Nu numai asta, dar sunt și pline de mulți nutrienți esențiali. De care corpul tău are nevoie pentru a funcționa bine, în fiecare zi! Într-adevăr, am putea continua și mai departe despre beneficiile uimitoare pe care fructele de mare le oferă. Dar să începem cu aceste 5 pentru a vă ajuta să le ajungeți cu ușurință la masa dumneavoastră!

De ce trebuie să le consumi

Top 5 motive pentru care fructele de mare trebuie să se afle pe masa ta. Toate gospodinele trebuie să știe asta
Pixabay

1. Fructele de mare sunt cu adevărat nutritive!

Fructele de mare includ nutrienți vitali necesari pentru sănătate și bunăstare la toate vârstele. Inclusiv omega-3, fier, vitamine B și D și proteine. Peștele și crustaceele furnizează nutrienții, vitaminele și omega 3. Sunt esențiale pentru oase puternice, dezvoltarea creierului și sănătatea inimii și a sistemului imunitar. Consumul de fructe de mare de cel puțin două ori pe săptămână reduce riscul de deces din orice cauză legată de sănătate cu 17%. Grăsimile găsite în mod natural în fructele de mare, omega-3 EPA și DHA, sunt esențiale pentru sănătatea noastră.

2. Fructele de mare perfecte pentru familie

Cercetătorii și experții în sănătate susțin și promovează beneficiile pe tot parcursul vieții ale meselor de familie. Când adăugați fructe de mare la mesele de familie, toată lumea poate beneficia de nutriția pe care o oferă. Nu numai atât, este foarte ușor de făcut. Și, cu numeroasele sale specii, puteți găsi ceva de care se va bucura întreaga familie. Numeroase studii arată că mesele gătite în casă hrănesc spiritul, creierul și sănătatea tuturor membrilor familiei.

3. Rapid și ușor de gătit

Multe feluri de mâncare din pește pot fi făcute în 15 minute sau mai puțin. Nu sunteți sigur cum să pregătiți fructele de mare? Fără griji. Cel mai bun mod de a spune dacă un pește este gata este testându-l cu o furculiță. Introduceți furculița în unghi, în punctul cel mai gros și răsuciți ușor. Peștele se va desprinde ușor când este gata și își va pierde aspectul translucid sau crud. De asemenea, puteți găti peștele la o temperatură internă de 140 ° până la 145 ° F.

4.Sunt versatile

Peștele este versatil și vine sub mai multe forme! Fie că sunt proaspete, conservate sau congelate. Există multe moduri de a savura fructele de mare.

Când sunt folosite proaspete: Fructele de mare trebuie consumate în decurs de una până la două zile când sunt proaspete sau dezghețate. Dacă îl mâncați imediat, fructele de mare preparate sunt, de asemenea, o opțiune rapidă și ușoară. Treci pe lângă stația de sushi sau secțiunea de alimente preparate pentru o masă pe fugă.

Pentru portofel: Opțiunile proaspete de sezon sau locale tind să fie mai economice la ghișeul dvs. de pește. Atât peștii crescuți de fermă, cât și peștii sălbatici sunt alegeri nutriționale bune, așa că discutați cu expertul în ghișeul de fructe de mare despre cele mai bune oferte, cele mai proaspete și idei de rețete.

5. Fructele de mare sunt atât de delicioase

Peștele și crustaceele pot fi descrise în multe feluri. De la dulci și delicat la puternic sau noroios. Indiferent, peștele și fructele de mare nu sunt plictisitoare când le aromăți bine. Există atât de multe moduri de a-ți face mâncarea cu fructe de mare gustoasă! Du-ți mesele de familie la nivelul următor adăugând diferite ierburi sau condimente pentru a îmbunătăți gustul natural delicat al peștelui sau al fructelor de mare. De asemenea, funcționează bine în multe dintre bucătăriile tale preferate.


Reclamă

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro