Există mai multe lucruri de făcut în ziua de Crăciun decât deschiderea cadourilor

Petrece timp de calitate cu oamenii pe care îi iubești cel mai mult, pentru că nu se întâmplă adesea să fiți cu toții împreună sub același acoperiș.

Cadourile au fost deschise, clătitele cu Nutella au fost devorate și ați făcut FaceTime cu fiecare membru al familiei care nu este acasă. Dar când vă uitați la ceas, este doar 9 dimineața.

Da, e ceva cu această sărbătoare care te poate face să te simți de parcă ai trăit o viață întreagă până la prânz. Așa că nu este surprinzător că s-ar putea să te trezești în căutarea unor idei proaspete pentru lucruri de făcut în ziua de Crăciun.

Gata cu plictiseala

Pixabay.com

1. Creați decorațiuni
Până dimineața de Crăciun, probabil că aveți deja toate luminile înșirate și ornamentele atârnate, dar puteți oricând să adăugați. Montați o masă de artizanat cu sclipici, lipici și vopsea pentru a decora globuri.

2. Maraton de filme

Dacă ai fost prea ocupat să te așezi și să urmărești Elf and Home Alone la începutul sezonului, ar trebui să-ți aduni familia în jur pentru a viziona clasicele. Cu ajutorul Netflix-ului, puteți chiar sări peste părțile plictisitoare.

3. Ascultă cântece de Crăciun 

S-ar putea să vă săturați de muzica repetitivă până când vine ziua de Crăciun, dar trebuie să intrați în spiritul sărbătorilor! Puteți activa o listă de redare de pe laptop, puteți curăța înregistrările de vinil sau puteți urmări pâlpâirea jurnalului de jurnal.

4. Găsește pe cineva pe care să-l săruți sub vâsc

 Asigurați-vă că faceți un boomerang pentru Instagram. Evident, ferițivă de membri ai familiei care pot fluiera sau își pot aduce aminte de o glumă “bună”.

5. Joacă jocuri de societate

Nu trebuie să fie jocuri de societate bazate pe vacanță. Puteți juca Scrabble, Clue, Nu te supăra frate, Head’s Up, orice doriți. Atâta timp cât petreci timp de calitate cu cei dragi, asta este tot ceea ce contează.

Bonus. Spune mulțumesc. Mulțumește celor dragi pentru mai mult decât darurile tale. Mulțumește-le pentru cât de mult au făcut pentru tine de-a lungul anului. Mulțumește-le că fac parte din viața ta.