Este weekend, ocazie numai bună pentru a face activități pe care nu le puteți întreprinde în timpul săptămânii. Ce spuneți să vă relaxați și să urmăriți top cinci cele mai populare filme de pe Netflix din această săptămână.

Nu, nu trebuie să le căutați dvs, întrucât am pregătit noi lista. În rândurile următoare veți regăsi cele cinci producții care s-au bucurat de cea mai mare popularitate în ultima săptămână pe această platformă.

Soție de împrumut

Unul dintre cele mai urmărite filme din această săptămână pe Netflix este „Soție de împrumut”. În acest film care are o durată de o oră și 47 de minute, protagonistul vrea să îndeplinească ultima dorință a mamei sale. Face acest lucru pentru a se asigura că nu va fi scos din testament. Cum face acest lucru? Ei bine, angajează o actriță pentru ca aceasta să se poarte ca și cum ar fi logodnica lui.

Din distribuția filmului fac parte: Caio Castro,Thati Lopes,Patricya Travassos

Apropiați de Crăciun

Cu toate că mai este ceva până la sărbătorile de iarnă, „Apropiați de Crăciun” s-a plasat în această perioadă în topul celor mai urmărite filme. În această producție, sentimentele unei femei încep să se schimbe atunci când își petrece Crăciunul cu bărbatul responsabil de încheierea ultimei ei relații.

Amnezicul

 

„Blackout îl prezintă pe Cain (Duhamel), care se trezește într-un spital mexican fără memorie. După ce o întâlnește pe Anna (Cornish), el descoperă cine este, dar curând se trezește și luptă pentru viața lui.

Blestemul din Bridge Hollow

Blestemul din Bridge Hollow a sosit pe Netflix la timp pentru sezonul de Halloween și este un film înfricoșător de care familia se poate bucura împreună!

Regizat de Jeff Wadlow din Kick-Ass 2, comedia  horror urmărește un duo tată și fiică în timp ce se luptă pentru a-și salva orașul de un blestem malefic care dă viață decorațiunilor de Halloween – cu rezultate dezastruoase.

Cea mai norocoasă fată

Adaptat după romanul cu același nume de Jessica Knoll , Luckiest Girl Alive spune povestea unei jurnaliste de succes Ani FaNelli (Mila Kunis), care este logodită cu bărbatul visurilor sale. Nunta lor este la doar șase săptămâni distanță și Ani speră să obțină un nou loc de muncă la The New York Times.

Cu toate acestea, viața ei perfectă este la un pas să fie distrusă atunci când un realizator de documentare o invită să participe la un film despre împușcăturile din școală la care a supraviețuit în adolescență.