Construirea unei prietenii după încheierea unei relații romantice nu este niciodată ușoară, dar decizia de a salva părțile bune care au rămas după o despărțire este mai frecventă decât am fi crezut.

Se pare că mulți oameni doresc să rămână în relații bune cu foștii lor. Studiile arată că majoritatea participanților (aproximativ 65%) au rămas prieteni cu foștii lor parteneri după despărțire.

1. Gwyneth Paltrow și Brad Pitt

Top 5 celebrități care au ajuns să fie buni prieteni după o despărțire Colaj

Deși Gwyneth Paltrow și Brad Pitt s-au întâlnit de câțiva ani și chiar s-au logodit la un moment dat, nu s-au căsătorit niciodată. Dar într-un interviu recent pentru brandul de stil de viață al actriței, Goop, cei doi foști au dezvăluit că încă se iubesc ca prieteni. De-a lungul anilor, nu au existat dureri între fostele iubite, iar Paltrow a spus chiar în glumă: „În sfârșit l-am găsit pe Brad cu care trebuia să mă căsătoresc. Mi-a luat doar 20 de ani”, referindu-se la soțul ei, Brad Falachuk.

2. Andrew Garfield și Emma Stone

Deși s-au despărțit din 2015, actorii au rămas buni prieteni. Andrew Garfield chiar a spus în 2016 că Emma Stone este singura actriță pe care o va lua cu el pe o insulă pustie. În timp ce Stone și-a descris fostul iubit drept „cineva pe care încă iubesc foarte mult”.

3. Naomi Watts și Liev Schreiber

Deși nu s-au căsătorit niciodată, Naomi Watts și Liev Schreiber s-au despărțit pe cale amiabilă după ce au petrecut 11 ani împreună și au avut 2 copii. Dar asta nu înseamnă că se scot unul pe altul din viața lor. De fapt, în prezent își cresc împreună copiii și petrec timp împreună ca prieteni. În 2018, fostul cuplu chiar s-a mutat din nou împreună cu fiul și fiica lor.

4.Nina Dobrev și Ian Somerhalder

Nina Dobrev și Ian Somerhalder s-au îndrăgostit și s-au despărțit în timpul filmărilor din Jurnalele Vampirilor. Deși relația lor romantică s-a încheiat, au rămas profesioniști în timp ce încă lucrează împreună și au rămas prieteni. De fapt, personajele lor din serie s-au adunat până când actorii s-au despărțit în viața reală. Dar, potrivit co-starurilor, acest lucru nu a afectat filmările.

5.Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky

Actrița și regizorul de film s-au întâlnit timp de aproximativ un an, dar au rămas prieteni după ce au renunțat. Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky au petrecut de mai multe ori ca foști și vorbesc unul despre celălalt. De exemplu, Lawrence a spus: „Oricât de clișeu sună, am fost buni unul cu celălalt. Citesc tot timpul lucruri care cred că ar fi perfecte pentru Darren. Și cred că vom lucra din nou împreună.”