Celebritățile sunt întotdeauna în lumina reflectoarelor și, de obicei, știm care sunt talentele și punctele lor forte, fie că este vorba de actorie, cântat sau spectacole.

Dar devine interesant când aceste vedete ne oferă o privire asupra abilităților și hobby-urilor lor secrete. Acest lucru se datorează faptului că putem învăța ceva nou despre ei și ni se reamintește că până și A-listerii pot avea pasiuni, la fel ca acești oameni celebri care te vor surprinde cu talentele lor în afara ecranului.

Tom Holland este dansator de balet și acrobat

Instagram

Când Tom Holland a făcut o audiție pentru rolul lui Spider-Man, a încercat să-i convingă pe producători că el a fost alegerea perfectă. Făcând o capotaie din videoclipul său de audiție. El a mai spus că pentru fiecare casetă pe care a trimis-o, și-a arătat câteva dintre abilitățile sale acrobatice.

Nu numai că abilitățile sale de gimnastică l-au ajutat să obțină rolul, dar i-au fost și utile. Deoarece Holland a ajuns să facă el însuși majoritatea cascadorii.

Experiența sa în dans i-a ajutat și actoria. Când era un băiețel de 10 ani, a învățat balet și a fost criticat de alții pentru asta. Dar antrenamentul lui s-a dovedit a fi util. Iar cunoștințele sale despre mișcarea corpului l-au ajutat să se emoționeze în diferite moduri. „De exemplu, în costumul Spider-Man, adesea nu îi poți vedea fața. Dar oricum găsesc o modalitate de a transmite sentimente”, a explicat el.

Paris Hilton iubește vânătoarea de broaște

A te murdari pentru a prinde amfibieni nu este ceva ce ne-am imagina că face o moștenitoare a unui hotel. Dar Paris Hilton este o femeie cu multe surprize. Ea este împotriva vânătorii de animale, dar există o excepție – broaștele. Socialistul și DJ-ul au recunoscut că merge fie la ferma ei, fie la insula ei privată pentru a-i prinde pe acești croakers. Dar după aceea, ea îi eliberează înapoi în sălbăticie.

Keanu Reeves a fost un mare jucător de hochei în anii săi mai tineri

Înainte de a deveni John Wick sau Constantine, Keanu Reeves era cunoscut colegilor săi de la facultate ca „The Wall” datorită abilităților sale excelente de blocare ca portar de hochei pe gheață. El a primit premiile „Cel mai valoros jucător” și a avut potențialul de a fi recrutat în Liga Națională de Hochei (NHL) și echipa olimpică a Canadei.

Dar, la fel ca personajul său Neo, care a trebuit să aleagă între pilula albastră și roșie. Reeves a decis să-și aleagă cariera de actor în locul sportului. Cu toate acestea, a putut să-și arate latura atletică când a jucat rolul unui jucător de hochei în filmul din 1986, Youngblood.

Kesha creează meșteșuguri din dinți umani

În 2012, cântăreața/compozitoarea a făcut o cerere ciudată fanilor ei – le-a rugat să-i trimită dinții. Și loialitatea pare să fie un punct puternic al fanilor ei, deoarece a primit peste 1.000 de albi sidefați. Ea a menționat într-un interviu: „L-am transformat într-un top de sutien, și o coafură, și cercei și coliere. L-am uzat!”

Harry Styles a dezvoltat o pasiune pentru tricotat

Stilurile elegante (job de cuvinte) pot scoate orice tip de haine și se pare că are și abilitățile de a face ținute. Înainte ca One Direction să se desființeze, au plecat într-un turneu mondial. Iar timpul inactiv ia reaprins interesul pentru tricotat.

O sursă a dezvăluit că Styles a făcut-o mult în timp ce erau pe drumuri și că a folosit-o ca o modalitate de a se relaxa după ce a auzit fanii țipând toată ziua.