Astăzi este 1 iunie, Ziua Copilului, zi sărbătorită la date diferite în întreaga lume. Aceasta promovează nu doar unitatea, ci și conștientizarea în rândul copiilor la nivel global. Cu atât mai mult, se sărbătorește importanța protejării drepturilor micuților.

În data de 1 iunie sărbătorim Ziua Copilului la nivel internațional. Iată câteva idei de cadouri pe care le poți dărui celor mici cu prilejul acestei ocazii.

Idei de cadouri de Ziua Copilului

Ziua Internațională a  Copilului este un motiv bun de bucurie pentru toți părinții și micuții lor. Iată cum le poți aduce zâmbetul pe chipuri în doar câteva clipite!

1)  O plimbare în parc alături de întreaga familie

În cazul în care sunteți mai mereu ocupați și rareori aveți timp pentru a sta cu cei mici, o plimbare în parc alături de întreaga familie îi va bucura enorm de mult pe copii și vor rămâne cu amintiri de neuitat.

2) O petrecere surpriză

Cea mai mare fericire a copiilor este să petreacă timp cu prietenii de joacă. Așa că, dacă dispui de timp și spațiu, organizează o petrecere tematică surpriză, unde să se distreze atât copii tăi, cât și prietenii lor.

3) Cărți

Copiii încă îndrăgesc cărțile; problema este a părinților, care nu sunt întotdeauna în apropiere, gata să îi susțină și să îi încurajeze. Poate fi vorba despre o carte de colorat (nu neapărat clasică, cu personaje de desene, ci poate fi una dintre acele volume pentru relaxare, similară cumva cărților de colorat pentru adulți, dar ceva mai simplă), dar putem discuta și despre unul dintre cele mai bine vândute volume de beletristică pentru copii, sau despre benzi desenate.

Sursa: Social Media

4) O vacanță

Mai exact, o vacanță orientată mai degrabă către o destinație pe care copilul și-o dorește foarte mult. Este puțin probabil să fie încântat de un city break la Amsterdam, însă o vizită la Disneyland, la Legoland sau într-un alt parc de distracții i se va părea, cu siguranță, un cadou minunat.

5) Joc de societate

Jocurile de societate sunt îndrăgite de către copii tocmai pentru că le dau ocazia de a le juca în grup, împreună cu prietenii sau cu familia. Ele pot fi luate în vacanțe, pot fi folosite în zile ploioase sau friguroase, antrenează inventivitatea și satisfac spiritul de competiție atât de dezvoltat la unii copii. 

Câteva mesaje frumoase de 1 iunie, Ziua Copilului

Ca și în oricare altă zi de sărbătoare, în conștiința societății s-a prins obiceiul de a transmite un mesaj celor dragi, în cazul de față celor mici.

„Doar zâmbetul unui copil are puterea de a topi inimile, doar scânteia din ochii lui are potențialul de a arunca magia…. Tu ești acel îngeraș al familiei noastre care ne-ar conduce mereu inimile….. La mulți ani de Ziua Internațională a Copilului!!!”

„Copiii sunt merele ochilor pentru că sunt atât de adorabili și inocenți. Transmit cele mai bune urări celei mai frumoase nepoate a mea care este foarte specială pentru mine…. Îți doresc o Zi Internațională a Copilului foarte fericită.”

Sursa: Social Media

„Fiecare copil este special într-un mod special și la fel ești și tu…. Tu ești motivul pentru toate zâmbetele noastre și pentru toată fericirea noastră….. O zi internațională a copiilor foarte fericită…. Să ai o viață plină de distracție!!!”

„Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată ești tu. Ai adus împreună cu tine toată lumina soarelui în viața mea și m-ai făcut o persoană fericită. Îți doresc o Zi Internațională a Copilului foarte fericită”