De ce, uneori, Secret Santa ne face să ne simțim de parcă am fi prinși într-o capcană ?

Nu într-o cameră de panică, deși cumpărăturile pe ultima sută de metri ne fac cu siguranță creierul să se învârtă, ci pentru că deseori cădem pradă presiunii auto-provocate de a găsi cadoul perfect. Cadoul pentru un prieten, coleg de muncă sau membru al familiei care să spună despre noi : „Te cunosc mai bine decât restul, pentru că eu sunt mai bun decât restul”.

Cadourile perfecte pentru Secret Santa

Top 5 cele mai haioase cadouri pe care sa le faci de secret santa. Prietenii vor rămâne uimiți
Pinterest

1.Cadoul – Sunt o persoană matinală!

Chiar dacă închidem alarma ca să mai dormim 5 minute, îi respectăm pe cei care răsar odată cu soarele. Pentru a-și alimenta atitudinea carpe diem, de ce să nu le dăruiești un fierbător electric? Este perfect pentru a face cafea, ceai sau o serie de alte alternative grozave de cafea. (Sau, îl pot folosi oricând pentru a face supă la plic.)

2.Colegul tău are urechi!

Și urechile îngheață! Asigurați-vă că persoana care trebuie să primească cadoul perfect, este corect îmbrăcată în această iarnă. Oferă-i o pereche de căști pentru urechi. Puteți merge aproape în orice direcție doriți: OG-urile, o bandă reversibilă pentru urechi de la The North Face sau un set distractiv de căști pentru urechi.

3.Mor după…

…dulciuri! Un kit de trufe de ciocolată este cadoul perfect pentru iubitorul de dulciuri de pe lista ta. Doar topește bucățile de ciocolată neagră franțuzească și adaugă oricare dintre fulgii de nucă de cocos, mentă, vanilie, sau sare de Himalaya. Mmm.

4.Sunt fie hipsteri, fie sunt grafic designer

Și îi iubim oricum! Ghiozdanul Carhartt este pentru oameni, iar oamenii strigă pentru o modalitate de a-și păstra prânzul la rece atunci când sunt la serviciu sau se îndreaptă către o galerie de artă.

5.O lumânare revigorantă

 Menta este planta principală care ne face să ne simțim treji, împrospătați și gata să atragem bani (în funcție de vrăjitoarea pe care o întrebați). Există lumânări care vin cu propriile semințe de mentă în amestec!