Ziua păcălelilor, 1 aprilie, este foarte aproape. Trebuie ca glumele și farsele voastre să fie puse la punct din timp șă să vă gândiți la toate detaliile pentru a ieși perfect. În cazul în care sunteți în pană de idei și vă doriți ca farsele voastre să fie memorabile, ați ajuns exact unde trebuie.

Reclamă

6. Cepe glazurate cu ciocolată sau caramel

Glazurează câteva cepe cu ciocolată sau caramel. Oferă-le membrilor familiei spunându-le că sunt mere glazurate. Vor avea o adevărată surpriză încă de la prima mușcătură.

5. Gândacul și veioza

Decupează o formă de gândac pe care să o desenezi cu negru și pune-o pe interiorul abajurului veiozei. Mărimea gândacului trebuie să fie ceva mai mare pentru ca farsa să fie pe cinste. Pot fi și mai multe insecte, decizia vă aparține.

 

4. Apa colorată de la chiuvetă

Pentru această farsă aveți nevoie de colorant alimentar. Pune colorantul pe robinetul de la baie, de pildă. Vor avea o surpriză când apa va fi roșie sau albastră. De asemena, puteți înveli săpunul într-un strat de lac de unghii.

3. Omleta din carton

Ai nevoie de niște carton, decupează o parte din el într-o formă rotundă sau ovală cât să încapă în tigaie. Tăvălește cartonul prin ou și pesmet și acum prăjește-l. Oferă micul dejun delicios unui membru al familiei.

 

2. Laptopul și pata de lapte

Această farsă este foare potrivită pentru un iubit care se alarmează foarte ușor. Aveți nevoie de o suprafață perfect plată, poate fi vorba de un geam sau o oglindă, de un lipici alb și de un săpun. Dă oglinda sau geamul cu săpun, iar mai apoi realizează forma unei pete de lapte din lipici. Dezlipește-o cu un cuțit după aproximativ 10 ore. Pune forma pe tastatura laptopului iubitului tău.

 

1. Casa de vânzare pe internet

Fă câteva forografii cu casa unui bun prieten și pune-o la vânzare pe site-urile de imoboiliare. Atașează în anunț numărul de telefon al prietenului tău și, de asemnea, un preț foarte bun. Va avea foarte multe surprize. Asigurați-vă mai întâi ca acesta ține la farse.